Bigbank

Kun tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainaa, käänny Bigbankin puoleen. Edullisen korkotason lisäksi lainoihin saa tarvittaessa todella runsaasti maksuaikaa. Maksuaikaa on tarpeen vaatiessa tarjolla jopa mukavat 10 vuotta.

Täysin vakuudetonta lainaa voi hakea yksin 2000 – 10 000 euron verran. Yhteishakijan kanssa tehty lainahakemus mahdollistaa jopa 20 000 euron kokoiset lainat.

Bigbank tarjoaa edullisten lainojen ja varsin pitkän maksuajan lisäksi erityisen tyytyväisyystakuun lainoilleen ensimmäisenä palveluna kotimaan markkinoilla. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli et ole tyytyväinen lainaan jostakin syystä, on sinun mahdollista palauttaa lanaamasi summa takaisin ilman korkokuluja Bigbankille. Palauttaminen on kuitenkin tehtävä viimeistään 60 vuorokautta lainan myöntämisen jälkeen. Jos siis haet lainan Bigbankilta etkä ole siihen tyytyväinen, voit palauttaa summan 2 kuukauden kuluessa ilman kuluja. Tämä ei maksa sinulle yhtään enempää, mutta takuun saa automaattisesti käyttöön kun laina on myönnetty.

Lainaa myönnetään aina asiakkaan oman takaisinmaksukyvyn mukaan. Jos tulotasosi on vaatimaton, on hyvin todennäköistä että aivan maksimimäärää lainaa sinulle ei tulla myöntämään. Bigbankilla on pitkä kokemus laina-alalta ja he osaavat tehdä arvioinnin sopivan kokoisesta lainasta jokaiselle erikseen.

Maksukykyä arvioimalla pystytään ennaltaehkäisemään todella hyvin mahdolliset vaikeudet liian suuren lainan takaisinmaksussa sekä mahdolliset luottotappiot. Liian suuret lainat aiheuttavat liian suuret kuluerät eikä tämä ole hyvä tilanne asiakkaan eikä Bigbankin näkökulmasta.

Siksipä säännöllisiä kuukausituloja on oltava vähintään 1200 euron verran nettona viimeisien kuukausien ajalta. Kun tulotaso yltää tähän, on lainarahaa tarjolla 10 000 euroon saakka ja laina-aikaa 6 – 72 kuukauden väliltä.

Yhteishakijan kanssa nettotuloja on oltava vähintään 1600 euroa kuukaudessa. Tämä mahdollistaa jopa 20 000 euron lainan ja 120 kuukauden maksuajan.

Kaikki lainat edellyttävät riittävän tulotason lisäksi tietysti myös moitteettomia luottotietoja. Luottotiedot tarkistetaan aina lainahakemuksen saapumisen jälkeen. Jos luottotiedot on kunnossa ja sinulla on riittävä tulotaso, ei lainan myöntämiselle pitäisi olla mitään esteitä.

Bigbankin edullista lainaa voit käyttää myös vanhojen ja kalliiden pikavippien poismaksuun. Jos sinulla siis on useampia luottoja, vippejä tai muita pikalainatuotteita avoimena, muodostuu niiden kuukausittaisista korkokuluista huomattava summa. Nämä kannattaa yhdistää yhdeksi järkevän kokoiseksi luotoksi.

Bigbankilta saat aina hyvän tarjouksen ja maksamalla vanhat vipit pois jatkossa maksat vain yhtä edullista kuukausimaksua Bigbankille.

Maksuaikaa saa runsaasti, joten parhaassa tapauksessa maksettavaksi tuleva kuukausierä pienenee huomattavastikin. Valitsemalla tarpeeksi pitkän maksuajan jää normaaliin käyttöön ja kulutukseen enemmän rahaa.

Mikäli taloudellinen tilanne kohenee laina-aikana, voi lainan maksuohjelmaa muuttaa ja hoitaa lainan maksun lyhyemmässä ajassa tai tarvittaessa vaikka maksaa koko loppuvelan kerralla pois.

 

Lisää lainapalveluita

  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
  • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
  • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
  • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
  • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]