Cashbuddy

Jo yli 100 000 asiakasta on hyödyntänyt Cashbuddyn pikalainoja. Suomalainen yritys on luonut palvelun, jossa lainan hakeminen ja hallinnointi on helppoa myös mobiililla. Jokainen asiakas saa tunnukset Cashbuddyn OmaBuddy-ohjelmaan, jossa voi tarkastella omaa lainaa, hakea siihen muutoksia ja olla yhteyksissä asiakaspalvelijoihin.

Lainaa jopa 3000 euroa

Cashbuddy myöntää korkeintaan 3000€ lainoja, mutta kerralla on pakko hakea vähintään 1000€. Lainaa maksetaan takaisin tasaisina kuukausisummina, johon lisätään 49-299€ lainan järjestelypalkkio sekä joka kuukausi myös tilinhoitopalkkio (9€). Hakijan tulee todistaa, että hänen on mahdollista selviytyä näistä maksuista ja hän tienaa kuukaudessa vähintään 1200€. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että hän toimittaa Cashbuddylle esimerkiksi todisteen palkkalaskelmastaan. Hakijalta vaaditaan myös puhdasta luottorekisteriä eikä lainaa myönnetä sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Ikäraja Cashbuddyn luottoon on 22 vuotta

Ikäraja Cashbuddyn käyttöön on 22 vuotta. Suomen lain mukaisesti vaaditaan myös verkkopankkitunnuksia suomalaisessa pankissa tai mobiilitunnistetta, jotta palveluun voi kirjautua. Hakemus tehdään aina sähköisesti, minkä lisäksi se myös käsitellään automaattisesti.

Lainatarjous välittömästi

Automatisoitu prosessi on nopea, joten hakija saa lainapäätöksen, -tarjouksen ja -sopimuksen heti lomakkeen lähetettyään. Jos laina myönnetään, tulee lainasopimus allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla, minkä jälkeen rahat siirretään ja sähköpostiin lähetetään lainan lyhennysohjelma. Lyhennysohjelmaan voi tehdä muutoksia tai lainaa korottaa lisämaksusta.

Useimmissa tapauksissa näkyvät rahat tilillä välittömästi, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Cashbuddy pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 3000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 5 vuotta
 • Lainatarjous välittömästi
 • Edulliset kulut
 • Ikäraja 22 vuotta

Lisää lainapalveluita

 • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!
 • NopsalainaNopsalaina Jos tarvitset suurempaa lainaa, tutustu Nopsalainaan. Saat 1500 - 15 000 euron lainan 6 - 72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainapäätös 15 minuutissa.
 • LHVLHV LHV pankilta saat 1000-6000 euron suuruiset kulutusluotot 12-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tutustu LHV-pankkiin ja täytä hakemus netissä samantien!
 • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.
 • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
 • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]