Credigo

Credigo tarjoaa rahoituspalveluja ja pika-luotoja. Sen tarkoitus on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja eikä palveluihin tai luotonhakuprosessiin liity mitään ylimääräisiä kuluja lainankoron lisäksi. Credigon emoyhtiö Nordmill AB sijaitsee Ruotsissa. Se on toiminut vuodesta 2006 ja sillä on jo yli 100 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Credigo lainaa 2500€ asti

Credigo tarjoaa pika-luottoja Suomessa asuville yli 20 -vuotiaille suomalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Luottoa voi hakea aina 2500€ asti ja maksimi luoton takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Credigon nettisivustolla on lainalaskuri, jonka avulla voit tarkistaa helposti kuukausittaisten lainantakaisinmaksuerien suuruuden (sisältäen korot) määrittämällä lainattavan summan ja takaisinmaksuajan.

Helppo ja yksinkertainen lainahakemus

Lainanhakuprosessi on yksinkertainen. Credigo käyttää TUPAS-verkkopankkitunnistautumista ja mobiilivarmennetta luottoa haettaessa asiakkaan henkilötietojen varmistamiseen. Asiakas saa heti jätettyään lainahakemuksen alustavan päätöksen. Lainahakemus on aina asiakkaalle maksuton, oli lainapäätös sitten myönteinen tai kielteinen. Lainattava summa maksetaan tilille 15 minuutin kuluessa myönteisestä päätöksestä silloin, kun Credigon asiakaspalvelu on avoinna, muina aikoina heti asiakaspalvelun avauduttua.

Luoton lyhennys kuukausittain

Credigo lähettää laskun hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää, joka on aina kuukauden 28. päivä. Myös kirjautuneesta maksusuorituksesta asiakas saa sähköpostiviestin. Jos maksu myöhästyy, Credigo perii siitä viiden euron maksumuistutusmaksun. Asiakas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja keskustella takaisinmaksuaikataulusta, mikäli hän ei voi maksaa kuukausittaista takaisinmaksuerää.

Credigon asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin. Asiakaspalvelu vastaa myös puhelimitse, sähköpostilla, Facebookin kautta tai Chat-palvelun kautta tai Credigon sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella voi myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Credigo pähkinänkuoressa

 • Lainaa 100 – 2500 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 5 vuotta
 • Edulliset kulut
 • Et tarvitse vakuuksia
 • Ikäraja 20 vuotta

Lisää lainapalveluita

 • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]
 • NopsalainaNopsalaina Jos tarvitset suurempaa lainaa, tutustu Nopsalainaan. Saat 1500 - 15 000 euron lainan 6 - 72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainapäätös 15 minuutissa.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
 • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!
 • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegianilta saat nopeasti lainaa jopa 50 000 euroa. Luotoss on edulliset kulut ja pitkä maksuaika, tee hakemus heti!