Edullisin pikavippi

Täältä löydät tietoa siitä mistä löydät maan edullisimman pikavipin. Markkinoilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja pikavippien hakemiseen, että varsinkaan uutena lainaajan et välttämättä tiedä mistä löytyy edullisin vippi ja mitä muuta kaikkea vippaamisessa on hyvä ottaa huomioon. Kaikki vippaajat ovat tietysti aina sen halvimman mahdollisen vipin perässä ja me kerromme mistä sellaisen saa.

Tämän sivuston lainapaikoista löydät aina halvimman ja edullisimman pikavipin olipa rahantarve sitten muutama kymppi tai useita tuhansia euroja joka tulee tilillesi lähes heti. Kaikista halvin pikavippi ei välttämättä löydy omin neuvoin, vaan onkin suositeltavaa, että käännyt meidän sivustomme puoleen, mikäli kaikkein halvin laina kiinnostaa.
Tiesitkö, että kaikista halvin pikavippi ei maksa mitään?

Haenko kaikista edullisimman vipin suoraan netistä vai miten?

Kokemuksesta tiedämme, että halvimman lainan saa kun täyttää hakemuksen netissä. Nettihakemukset ovat lähes 100%:sesti ilmaisia eikä niistä tule kuluja kuten puhelimella tehtävät hakemukset tai tekstarihakemukset. Tästä syystä nettihakemukset ovat jyränneet tieltään lähes kokonaan kaikki muut tavat hakea lainaa. Pikavipit voi hakea myös tekstiviestillä, mutta niistä joutuu maksaan jopa useita euroa/viesti ja yleensä viestejä tarvitaan ainakin 2 kappaletta ennen kuin vippi napsahtaa tilille.

Kulujen säästäminen kannattaakin aloittaa heti jo hakemusvaiheessa etsimällä ilmainen pikavippi ja ilmainen nettihakemus joka täytetään pankkitunnuksien avulla. Jos taasen et etsi halpaa vippiä mutta luottotietoja ei ole, kannattaa olla nopeana jos onnistut löytämään pikavipin luottotiedottomalle koska sellaisia ei juuri enää ole olemassa ollenkaan. Tai jos sattuu olemaan, on sellainen äärimmäisen vaikea saada.

Kaikki pikavipit halvalla?

Onko pikavippien ja lainojen kuluissa suuria eroja? Kyllä on ja ero vain kasvaa jos ollaan hakemassa ensimmäistä lainaa sillä muutama yritys tarjoaa ensimmäisen vipin ilmaiseksi eli korkoprosentti silloin tietysti 0% Jos vanha asiakas hakee saman summan lainaa, voi siitä joutua maksamaan huomattavan korkeaa korkoa jolloin erot kasvavat todella suureksi. Vihjeemme on, että jos lainaa tarvitsee monta kertaa, kannattaa käyttää kaikki ilmaisen vipin tarjoavat pikavippipaikat hyödyksi.

Korkokulut pitää aina ehdottomasti tarkistaa ennen vipin ottamista varsinkin jos kyseessä on suuri summa rahaa. Ei kannata maksaa turhaan ylimääräistä jos saman rahamäärän saa toisesta paikasta paljon halvemmalla. Vippien kustannuksissa on isojakin eroja ja vertaileminen on suotavaa jos haluaa säästää kuluissa.