Eurolimiitti

Eurolimiitti on edullista lainaa tarjoava lainapalvelu. Jos etsit korkeintaan 3000 euron luottoa, kannattaa suunnata katseet Eurolimiitin suuntaan. VIP-asiakkaana voit saada luottoa jopa 4000 euroa.

Ilmainen 500 euron ensilaina

Uutena asiakkaana Eurolimiitin palvelu on entistäkin houkuttelevampi. Ensilainaajat saavat nimittäin ensimmäisen luoton 500 euroon saakka täysin kuluitta. Kuluton tarjous ensilainasta on voimassa ensimmäiseen mahdolliseen eräpäivään saakka. Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli et vielä ole koskaan palvelusta rahaa lainaksi ottanut.

3000€ luottotili käyttöön

Palvelun tarjoama lainatuote on luottotili. Voit siis nostaa ja käyttää luottoa oman rahantarpeen mukaan juuri silloin kun haluat. Koko 3000 euron summaa ei ole mikään pakko koskaan nostaa käyttöön, vaan muutamana satasen vippi onnistuu myös todella hyvin. Kuluja tulee maksettavaksi ainoastaan siitä summasta, jonka käyttöön nostat.

Luoton maksu kuukausittain pienissä erissä

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain pienissä erissä. Eurolimiitti on kuluiltaan markkinoiden edullisimmasta päästä ja lainaa on lyhennettävä vain 10% avoimena olevasta luoton pääomasta kuukaudessa. Luottoa voi toki halutessaan maksaa myös enemmän, jolloin laina-aika ja kulut pienenevät.

Maksuvapaata tarvittaessa

Jos työtilanne muuttuu laina-ajan kuluessa tai tulee muuten tiukkaa rahan kansssa, voi luottoon saada 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Jos et maksuja pysty hoitamaan, älä jätä laskuja maksamatta vaan ole yhteydessä asiakaspalveluun, selitä tilanne ja pyydä maksuvapaa kuukausi.

Eurolimiittiä voidaan myöntää vähintään 21-vuotta täyttäneille hyvin raha-asiat hoitaneille luotto- ja oikeustoimikelpoisille Suomen kansalaisille. Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina, joten ne on oltava puhtaat. Jos luottotiedoissa on merkintöjä, luottoa ei tulla myöntämään.

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

 • 400€ luottoraja käyttöön
 • Luoton lyhennys vain 10% saldosta / kk
 • Luottopäätös nopeasti
 • Edullinen ja joustava palvelu
 • Maksuvapaata tarvittaessa

Lisää lainapalveluita

 • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
 • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
 • SurimoSurimo Surimo myöntää 500 – 4000 euron suuruisia lainoja niin vanhoille, kuin uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja laina käsitellään nopeasti. Asiakas voi […]
 • HalinoHalino Halinolta saat lainaa jopa 6000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Halino-lainan myöntää Halens, joka on tuttu suurelle osalla suomalaisista. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
 • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.
 • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]