Euroloan lupaa kilpailukykyisiä lainoja

Uuden rahoitusjärjestelyn ansiosta Euroloan pystyy tehostamaan kasvuaan ja tarjoamaan asiakkailleenkin luottoja kilpailukykyiseen hintaan, kertoo lainapalvelu Euroloan tiedotteessaan.

Euroloan tarjoaa jatkuvaan käyttöön soveltuvaa tililuottoa, jossa luottoraja on jopa 5000 euroa ja korko määritetään yksilöllisesti. Lisäksi vaihtoehtona on pikavippi, jota voi saada enintään 500 euroa ja jota varten ei tarvita luottokartoitusta.

Yhtiö teki tänä syksynä historiansa suurimman rahoitusjärjestelyn, jolla se sai mahdollisuuden myydä 300 miljoonaa euroa saataviaan luxemburgilaiselle sijoitusyhtiölle. Järjestelyn ansiosta Euroloan voi saada käyttöpääomia ja kasvattaa kokoaan. Euroloanin hallituksen puheenjohtaja Tommi Lindfors lupaa, että yhtiön tarjoaman lainan hinta laskee, kun koko kasvaa.

Euroloan edustaa uutta finanssiteknologiaa. Netissä hoidettavan luotonhaun ansiosta yhtiön ei tarvitse pitää yllä konttoreita, ja ohjelmistokehityksen ansiosta sillä on mahdollisuudet kasvaa entistä suuremmaksi ja edullisemmaksi lainapalveluksi.

Euroloanin asiakkaille uusi järjestely näkyy siten, että asiakkaat saavat viestin maksunsaajan tilinumeron muutoksesta. Muuten asiakkuudessa ei tapahdu muutoksia, vaan lainata voi samalla tavalla kuin ennenkin. Mahdollisista hinnanmuutoksista Euroloan tiedottaa myöhemmin.

Muita uutisia