Everyday

Everyday-pikavippi kuuluu kotimaiselle OPR-vakuus Oy:lle, jonka muita palveluja ovat Pikavippi.fi sekä Ostosraha.fi. Everyday on erilainen ja uudenlainen palvelu, jossa voit nostaa tarvitsemasi summan kerralla tai tehdä pienempiä nostoja erissä vaikka joka päivä. Palvelun toimintaidea jättää pelivaraa normaaliin elämään sekä yllättäviin ja äkillisiin rahatarpeisiin. Palvelun käyttäminen antaa hyvän vaihtoehdon tavalliselle luottokortille.

Everyday-vipin käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta, sillä rahaa voi nostaa tilille netissä tai tekstiviestillä. 2000 euron luottoraja on nostettavissa heti lainasopimuksen tehtyäsi, ja voit kerralla nostaa täsmälleen tarvitsemasi lainasumman 20 ja 2000 euron väliltä.

Lainaa sen verran kuin tarvitset

Everydayn toimintaperiaate on yksinkertainen ja luottokorteista tuttu. Luottoraja on 2000 euroa, ja lainaa saa luottorajan rajoissa nostaa niin usein ja niin paljon kuin tarvitsee. Miniminosto on 20 euroa, ja enintään lainaa voi tietysti nostaa käytettävissä olevan luottorajan verran. Toisin kuin pikavipeissä, lisälainan nostoa ei siis ole rajoitettu.

Päinvastoin kuin monissa luottokorteissa, Everydayn palvelussa ei ole kuukausimaksuja tai muita kiinteitä kuluja. Luottokustannuksia tulee vain silloin, kun lainaa nostetaan tilille. Everydayn luoton käytöstä maksetaan aina nostoprovisio 15%, ja jos asiakas ei käytä osamaksuvaihtoehtoa, muita kuluja ei velkaan lisätä. Everyday myöntää jokaiselle nostetulle vipille keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan.

Everyday tarjoaa erittäin joustavan ja edullisen mahdollisuuden maksaa nostettu vippi takaisin osamaksulla. Korottoman maksuajan päätteeksi saat laskun, jossa on ilmoitettu velkasaldo kuluineen sekä velan minimilyhennys. Jos et maksa koko laskua kerralla, voit ilman erillistä ilmoitusta maksaa pelkän minimilyhennyksen, jonka määrä on viidesosa lainasaldosta tai vähintään 20 euroa. Jos sinulla on laskun maksamisen jälkeen vielä avointa Everyday-lainaa, avoimesta saldosta peritään kuukaudessa 5 prosentin korko. Edullisen koron ansiosta lainakulut eivät ehdi kasvaa suuriksi, vaikka maksaisitkin lainan useammassa erässä.

Lähes kuka tahansa voi lainata

Everydayn pikavippiä myönnetään kaikille Suomessa asuville suomalaisille, joiden luottotiedot ja raha-asiat ovat kunnossa. Pikalainan saamiseksi lainaajalta vaaditaan 21–75-vuoden ikä. Luottosopimuksen tekemistä varten hakijan on tunnistauduttava Everydayn lainapalveluun Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin, S-Pankin tai Tapiolan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lainapäätöksen Everydayltä saa heti, ja vippiä voi nostaa tilille saman tien. Luottoa voi nostaa joka päivä kello 8 – 22. Sopimuksen tehtyäsi voit siirtää lainaa tilillesi myös tekstiviestin avulla.

Lisää lainapalveluita

  • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
  • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Nopea ja laadukas lainaaja Pikavippi.fi tarjoaa 100, 200 ja 300 euron vippejä reilulla puolen vuoden maksuajalla. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]