Ferratum

Ferratum pikavippi on yksi markkinoiden vanhimmista ja luotettavimmista pikalainayhtiöistä. Ferratumin valikoimassa on ilmainen pikavippi uusille asiakkaille, kätevä 2000 euron joustoluotto ja 2000 – 3000 euron kulutusluotto.

Ferratum kuuluu Suomen Pienlainayhdistykseen, joten vippaaminen on varmasti turvallista ja luotettavaa.

Ilmainen ensilaina

Ferratumin houkuttelevin tarjous on ilmainen pikavippi ensimmäistä kertaa Ferratumissa asioiville. Uudet asiakkaat saavat 50 – 300 euron pikalainan täysin ilman korkoja ja kuluja.

Jos 300€ vippi ei riitä, Ferratum myöntää uusille asiakkaille myös PlusLaina-kulutusluottoa. Uusi asiakas voi lainata kulutusluottoa maksimissaan 2500 euroa, mutta jos asiakas on aikaisemmin lainannut Ferratumilta minkä tahansa lainatuotteen, vaikkapa ilmaisen ensilainan, lainaa voi saada jopa 3000 euroa. Ison lainan myöntäminen edellyttää tietysti, että asiakas on aikaisemmin hoitanut maksuvelvoitteensa huolellisesti.

Lisäksi Ferratumilla on oma tililuottotuote, Joustava-joustoluotto. Joustoluotto myönnetään vain Ferratumilta vähintään kerran aikaisemmin lainanneille. Joustoluoton luottoraja on 2000 euroa, ja se on asiakkaan vapaasti käytettävissä luottokortin tapaan. Joustoluotto on jatkuva luotto, joten sitä voi nostaa tililleen milloin tahansa.

Ikäraja aina 20 vuotta

Melko nuoretkin henkilöt voivat saada lainaa Ferratumilta, sillä kaikissa lainatuotteissa ikäraja on 20 vuotta. Hakijan on kuitenkin oltava luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut – eikä lainaa kannata hakea, jos takaisinmaksun onnistuminen epäilyttää. Luottopäätökset Ferratum tekee erittäin nopeasti, palvelun aukioloaikoina parissa minuutissa.

Ferratumin asiakas tarvitsee henkilökohtaisen, suomalaisen pankkitilin verkkopankkitunnuksineen sekä matkapuhelinliittymän. Verkkopankkitunnistautuminen tulee suorittaa Nordean, OP Pohjolan (Osuuspankki ja POP), Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, S-Pankin tai Handelsbankenin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Matkapuhelinliittymäksi kelpaa tavallisten liittymien lisäksi myös prepaid- tai yritysliittymä – riittää, että liittymä on hakijan käytettävissä.

Ferratumin lainat saa aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Nopea lainapalvelu

Ferratumin pikavippiä ja muita lainoja voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa, mutta lainat maksetaan asiakkaan tilille vain palvelun asiakaspalveluaikoina. Ferratumin asiakaspalvelu palvelee ma-la kello 8-22 ja su kello 12-21. Aukioloaikoina lainat maksetaan tilille muutamassa minuutissa.

Jos sinulla on kysyttävää laina-asioista, Ferratumin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostilla. Soitto asiakaspalveluun on maksuton.

Ferratum-luoton takaisinmaksuaika riippuu valitusta lainatuotteesta, mutta useimmiten voit itse vaikuttaa takaisinmaksuajan pituuteen. PlusLaina-kulutusluotot maksetaan takaisin 12 – 24 kuukauden aikana, ja joustoluottoa voi lyhentää tarvittaessa vain vähimmäiserän kerrallaan. Pikavipin maksuaika on 7 – 30 päivää.

Ferratumilla ainan hakeminen on ilmaista, eikä tekstiviestikuluja tai muita piilokuluja peritä. Kaikkien lainojen hintatiedot voit tarkistaa Ferratumin taulukoista.

Lisää lainapalveluita

  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
  • OK MoneyOK Money OK Money tarjoaa käyttöösi 2100 euron OK Limiitti luottotilin. Myönnetystä luotosta voi nostaa rahaa käyttöön juuri sen verran kuin rahaa tarvitsee. Tee lainahakemus heti, saat […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi myöntää 2500 euroa Käyttölainaa 20 vuotta täyttäneille. Lainaa voi nostaa omalle pankkitilille joustavasti 50 - 2500 euroa kerrallaan tarpeen mukaan. Tutustu!
  • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
  • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.