Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus auttaa kohtaamaan kuluttajia ja lainantarjoajia kokoamalla asiakkailleen parhaat lainatuotteet useasta eri lähteestä, joten saat parhaimman mahdollisen, omiin tarpeisiisi räätälöidyn lainatarjouksen. Yhtiö kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään ja toimii Suomen lisäksi sekä Ruotsissa että Norjassa. Toimintansa yhtiö aloitti Ruotsissa jo vuonna 2004 laajentuen siitä Norjaan ja Suomeen. Työntekijöitä on tällä hetkellä noin 100 henkilöä.

Freedon Rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun lainamarkkinoilla olevista vaihtoehdoista. Luotonottajalle tästä ei synny mitään ylimääräisiä kustannuksia, vaan lainan myöntäjä huolehtii niistä.

Henkilökohtaista palvelua

Yhtiön toimintatapa eroaa muista markkinoilla ja internetissä olevista lainanvälittäjistä. Lainanhakija saa aina henkilökohtaista palvelua ja luottohakemusten käsittelijät toimivat lainanhakijan parhaaksi siten, että lainahakemus käsitellään mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Lainahakemuksen yhteydessä saat oman henkilökohtaisen luottokäsittelijän, jonka kanssa voit keskustella ja sopia lainaan liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä luotonkäsittelijöihin jo hakemusta tehdessäsi mikäli tarvetta on. Asiantuntevat luotonkäsittelijät auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Freedom Rahoituksen lainahakemus tehdään internetissä. Hakemuksen täytettyäsi saat välittömästi tiedon koska luottohakemusten käsittelijä ottaa sinuun yhteyttä. Käytännössä yhteydenotto tapahtuu jo saman päivän aikana. Voit jättää myös soittopyynnön, jolloin Freedom Rahoituksesta otetaan sinuun yhteyttä ja neuvotaan kuinka toimia lainahakemuksen kanssa.

Luoton hakemiseen Freedom Rahoitus tarvitsee hakijan henkilö- sekä tulotiedot. Myös muita tietoja saatetaan tarvita ja niitä tiedustellaan varsinaisen sopimuksen teon yhteydessä. Tarvittavat tiedot lähetetään Freedom Rahoitukselle josta tiedot menevät myös varsinaiselle luotonantajalle. Henkilö- ja tulotietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Lainan saamisen ehdot

Lainan saamisen ehtona on vähintään 24-vuoden ikä, eikä luottotietohäiriöitä saa olla. Lisäksi vaaditaan säännölliset vähintään 1200 euron kuukausittaiset tulot. Lainan myöntämiseen vaadittavat kriteerit vaihtelevat hieman luotonantajan mukaan ja selviävät henkilökohtaisen luotonkäsittelijän ottaessa yhteyttä. Etenkin nuorien, 24 – 25 –vuotiaiden lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti, jos hakemus tehdään yhdessä esimerkiksi avo- tai aviopuolison kanssa. Yhdessä lainaa hakemalla useimmiten myös korkoprosentti on pienempi ja mahdollisuudet saada etenkin suurempia lainoja paranevat huomattavasti. Yhteishakijan ei tarvitse asua samassa taloudessa lainaa hakevan henkilön kanssa. Yhteishakijaa koskevat samat ehdot kuin varsinaista lainan ottajaakin.

Freedom Rahoitukselta saatavat lainasummat

Haettavan lainan määrä on normaalia pikalainayritystä monipuolisempi. Lainan suuruudet ovat 500€ – 30 000€. Mikä parasta, et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja luotolle voidaan myöntää  jopa 12 vuotta takaisinmaksuaikaa. Voit itse valita takaisinmaksun aikataulun välille 1-12 vuotta.

Voit katsoa Freedom Rahoituksen lainalaskurilla etukäteen kuukausittaisen takaisinmaksun suuruuden. Laskuri on suuntaa antava ja lopullinen kuukausittainen maksettava summa selviää sopimuksen teon yhteydessä.
Esimerkiksi 5000€:n lainalle 5 vuoden maksuajalla kuukausittaisen erän suuruudeksi tulee vain 109€. 10 vuoden maksuajalla summa on 69€.

Luotonantajien korot on yleensä sidottu vallitsevaan korkotasoon, euriboriin. Muutamat luotonantajat voivat antaa myös kiinteitä korkoja lainoilleen ja pienimmillään todellinen vuosikorko lainalla voi olla vain 9,9%. Korkoon vaikuttavat useat eri tekijät ja se vaihtelee lainanmyöntäjän mukaan. Korko on useimmiten yksilöllinen ja riippuvainen hakijasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Luonnollisesti korkoon vaikuttaa myös valittu takaisinmaksuaika sekä lainattu rahasumma.

Anna Freedom Rahoituksen hoitaa asiat puolestasi kuntoon, saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen rahan tarpeeseesi.

Lisää lainapalveluita

  • EuroloanEuroloan Euroloan pikalainapalvelu on nopea ja helppokäyttöinen. Saat käyttöösi jopa 5000 euron suuruisen luottotilin, josta nostat rahaa silloin kun tarvitset. Hae nyt!
  • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.
  • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
  • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.