Halino

Halinon kautta voi hankkia pientä tai jopa 6000 euron kokoista kulutusluottoa vaivattomasti. Halino-nimi on uusi, mutta sen taustalta löytyy vanha Halens yksityislaina -palvelu. Nimi on muuttunut, mutta luottoehdot ovat pysyneet samoina.

Halino-lainan ehdot ovat selkeitä ja käteviä, ja luoton kuukausierä on helppo laskea. Näet laskurilla suoraan, paljonko maksat lainaa kuukausittain, kun valitset tietyn maksuajan. Luoton kokonaiskulujen määrää laskuri ei valitettavasti näytä suoraan, mutta sen voi toki laskea helposti itsekin. Lainan maksuajaksi asiakas voi valita 1 – 5 vuotta. Lainaa lyhennetään saman verran joka kuukausi. Halutessaan asiakas voi maksaa koko luoton takaisin ennenaikaisesti ilman erillisiä kuluja.

Lainaa jopa 6000€

Pienin Halinon kautta lainattava summa on 100 euroa ja suurin 6000 euroa. Matkassa on kuitenkin sellainen mutka, että 3000 euroa ylittäviin summiin Halino edellyttää yhteishakijaa. Yhtä henkilöä kohti lainaa myönnetään siis maksimissaan 3000 euroa. Yhteishakija on tavallisesti päähakijan kanssa samassa taloudessa asuva puoliso, ja kumpikin hakija vastaa yhtä lailla siitä, että laina tulee maksetuksi takaisin. Halino-luotto myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia.

Sinulla on mainiot mahdollisuudet saada positiivinen luottopäätös Halinolta, jos sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot ja olet täyttänyt vähintään 22 vuotta. Kuten mikään muukaan lainayhtiö, Halino ei myönnä luottoa henkilölle, jolla on luottotietomerkintä. Hakijan on asuttava Suomessa vakituisesti, ja lainan hakemiseen vaaditaan suomalainen henkilötunnus. Menestyksekäs lainanhaku edellyttää lisäksi puhelinliittymää, joka on julkinen ja joka ei ole prepaid-liittymä.

Helppo ja nopea lainahakemus

Halinon kulutusluotto haetaan kokonaan netissä. Täytettyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen, josta selviää, onko hakemus hyväksytty vai hylätty. Jos laina on myönnetty, hakija voi saman tien allekirjoittaa sopimuksen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan. Mikäli hakijoita on kaksi, täytyy kummankin allekirjoittaa sopimus sähköisesti. Kun lainahakemus on lopullisesti hyväksytty, luotto maksetaan hakijan ilmoittamalle henkilökohtaiselle pankkitilille. Danske Bankin, Osuuspankin ja Nordean tilille raha siirtyy välittömästi, muiden pankkien tileille 1 – 3 pankkipäivän kuluessa.

Halinon asiakkailla on mahdollisuus pitää tarpeen vaatiessa maksuvapaa kuukausi tai korottaa lainaansa. Maksuvapaan voi käyttää aikaisintaan neljän kuukauden päästä lainan ottamisesta. Lainan korottaminen puolestaan on mahdollista enintään 3000 euroon asti.

Lisää lainapalveluita

  • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
  • Credit24.fiCredit24.fi Hae sinulle sopiva joustoluotto Credit24 lainapalvelusta ja saat rahat tilille saman päivän aikana. Luottorajaksesi voit valita 500-3000€. Tutustu!
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa helposti Rahoituslaitoksen palvelun avulla. Voit hakea lainaa 100-15000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]