Laina.fi

Laina.fi myöntää halukkaille ja luottoehdot täyttäville hakijoille Käyttölainan eli 2500 euron tililuoton. Käyttölaina on joustava ja helppokäyttöinen rahoitusratkaisu, joka korvaa pikavipit ja kulutusluotot.

Laina.fi:ssä ikäraja on 20 vuotta. Voit hakea lainaa koska tahansa, luottopäätöksiä tehdään päivittäin kello 7 – 23.

Tee lainasopimus netissä

Laina.fi:n tililuotto toimii luottokortin tapaan. Saat 2500 euron luottolimiitin, josta nostat lainaa 50 – 2500 euroa silloin kun tarvitset. Tililuottoon ei liity korttia, vaan nostat lainaa tilillesi esimerkiksi tekstiviestillä. Luottokortteihin usein liittyviä vuosi- tai kuukausimaksuja Laina.fi ei peri, joten maksat luottokustannuksia vain silloin, kun päätät nostaa lainaa pankkitilillesi.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemus osoitteessa Laina.fi. Tunnistautumista varten on tarpeen olla verkkopankkitunnukset. Laina.fi ilmoittaa alustavan luottopäätöksen asiakkaalle heti, kun hakemus on lähetetty. Hakemuksia voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa, ja niitä käsitellään Laina.fi:n aukioloaikoina kello 7 – 23.

Laina.fi on asettanut Käyttölainan myöntämiselle 20 vuoden ikärajan. Yläikäraja on 75 vuotta. Lisäksi luoton edellytyksenä on, että hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hänen takaisinmaksukykynsä riittää lainan maksamiseen. Laina.fi on vastuullinen luotontarjoaja ja varmistaa asiakkaan maksukyvyn pyytämällä hakemuksen liitteeksi selvityksen tuloista eli esimerkiksi palkkakuitin tai tiliotteen. Selvitys on toimitettava viimeistään ensimmäisen lainannostopyynnön yhteydessä.

Nosta lainaa 50 – 2500 euroa

Kun Laina.fi on myöntänyt sinulle Käyttölainan, voit nostaa lainaa kerralla 50 – 2500 euroa. Sopivan nostosumman valitset 50 euron tarkkuudella. Joustavaa luottoa voit nostaa monessa erässä niin usein kuin tarvitset. Lainaa nostetaan ilmaisella tekstiviestillä tai Laina.fi:n verkkopalvelussa.

Käyttölaina on jatkuva luotto, joten se on käytettävissäsi myös myöhemmin. Luottosopimuksen tekeminen ei kuitenkaan velvoita nostamaan lainaa, eikä mitään kulujakaan tule, jos et käytä luottorajaasi. Voit kuitenkin irtisanoa Käyttölainasopimuksen, mikäli arvelet, ettet tarvitse sitä enää.

Hallitse itse maksuaikaa

Laina.fi lisää nostamaasi lainaan luottokuluina 13,5 prosentin nostopalkkion ja 12,68 prosentin vuosittaisen koron. Ennen lainan nostamista voit tarkistaa haluamasi vippisumman kulut laskurilla, joka löytyy Laina.fi:n verkkosivuilta.

Luottokustannusten määrä riippuu takaisinmaksuajan pituudesta, sillä korkoa peritään todellisten korkopäivien mukaan koko siltä ajalta, jonka luotto on asiakkaan käytettävissä. Laina.fi:ssä voit itse vaikuttaa maksuaikaan, sillä eräpäivänä maksat lainaa takaisin haluamasi määrän – kuitenkin vähintään minimilyhennyksen, joka on vähintään 20 % lainasummasta. Eräpäivä on valintasi mukaan kuukauden 15. päivä tai viimeinen päivä.

Lisää lainapalveluita

  • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]
  • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
  • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosrahalta saat edullisia, vakuudettomia kulutusluottoja 400 - 2500 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotoille jopa 2 vuotta.
  • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!