Lainaa24

Lainaa24 on palvelu, joka täysin maksutta paitsi kokoaa, myös vertailee lainatarjoukset puolestasi. Toimimalla lainatilanteessa välikätenä ja neuvottelijana, se voi usein löytää myös sellaisia tarjouksia, joita lainantarjoajien sivuilla ei mainosteta.

Reaaliaikainen palvelu

Lainatarjouksia voi tarkastella reaaliaikaisesti Lainaa24:n sivuilla. Ensimmäiset saat usein heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainan hakeminen on tehty hyvin yksinkertaiseksi ja nopeaksi. 500€:sta aina 40 000€:n yltävän lainan voi nähdä tilillään jo samana päivänä.

Kilpailuta lainapalvelut ilmaiseksi

Jokainen haluaa parhaan mahdollisen lainan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla, mutta kaikilla ei ole aikaa käsin käydä läpi kaikkia alan palveluntarjoajia ja vertailla tarjouksia. Pidit sitten yllätyksistä tai et, voit varmasti samaistua siihen, että lainaltasi et niitä kaipaa. Lainaa24 antaa sinulle kaiken tiedon, mitä lainasta tarvitset.

Sivuilla on laskuri, joka antaa osviittaa tietyn lainasumman takaisinmaksuajasta ja korkojen määrästä. Lainan ehdot määritellään kuitenkin aina lainantarjoajan puolesta ja hakijakohtaisesti, eikä Lainaa24 voi niihin suoranaisesti vaikuttaa.

Yhdistä vanhat ja kallit lainat

Lainaa24:n kautta voi yhdistää myös useita jo olemassa olevia lainoja, minkä lisäksi lainahakemus on aina mahdollista täyttää myös toisen hakijan kanssa. Yhteishakemus parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseen sekä tavallista parempiin lainaehtoihin.

Lainaa24 pähkinänkuoressa

 • Lainatarjous 500 – 40 000€ summalle
 • Laina-aika 1 – 15 vuotta
 • Useita eri lainanmyöntäjiä
 • Valitse paras tarjous käyttöösi
 • Yhdistä vanhat ja kalliit luottosi

Lisää lainapalveluita

 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
 • LainaamoLainaamo Nopeaa ja edullista apua 500 – 20 000 euron rahantarpeeseen saat parhaiten Lainaamolta. Palvelu tarjoaa edullisen luottoratkaisun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Jos tarvitset rahaa […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa helposti Rahoituslaitoksen palvelun avulla. Voit hakea lainaa 100-15000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.
 • ZmartaZmarta Zmartan kautta voit saada rahaa lainaksi mukavat 500 - 40 000 euroa. Laina-aikaa on tarjolla jopa 15 vuotta.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.