Lainaamo

Nopeaa ja edullista apua 500 – 20 000 euron rahantarpeeseen saat parhaiten Lainaamolta. Palvelu tarjoaa edullisen luottoratkaisun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Jos tarvitset rahaa esimerkiksi laskujen maksuun, matkustamiseen tai vuokraan, käänny luottamuksellisesti Lainaamon puoleen.

Hae luottoa netistä

Täytä lainahakemus nopeasti ja kätevästi suoraan netissä Lainaamon verkkosivuilla. Palvelu antaa sinulle yksilöllisen luottotarjouksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahaa saat käyttöösi todella nopeasti.

Aina edulliset kulut

Myönnetyt lainat ovat aina asiakkaalle edullisia vaikka korkoprosentti vaihteleekin eri lainaajien kesken. Lainaa hakiessa saat aina henkilökohtaisen luottotarjouksen jossa korko vaihtelee 9-18% välillä. Saamaasi tarjoukseen vaikuttaa mm. oma tulotasosi ja kyky maksaa ottamasi luotto takaisin. Lainaamo tekee aina luottotietojen tarkistuksen ja ne on tietysti oltava kunnossa.

Oma taloudellinen tilanne on todistettava esimerkiksi toimittamalla kopio palkkakuitista tai tiliotteesta muutamalta luottoa edeltäneeltä kuukaudelta. Kun nämä asiat ovat kohdallasi kunnossa, saat hyvin todennäköisesti myönteisen luottopäätöksen juuri sinulle sopivalla lainakorolla.

Suunnittele maksuaika sopivaksi

Haettu laina on maksettava tietysti takaisin. Voit suunnitella itse takaisinmaksuajan sopivaksi. Laina-aikaa säätämällä voi vaikuttaa kulloinkin maksettavaksi tulevaan kuukausierään. Pienimmillään luoton kuukausierä on vain 25 euroa.

Luottoon on mahdollista hakea myös korotusta jos hakemasi lainasumma ei riitäkään. Korotusta voi hakea olemalla yhteydessä asiakaspalveluun joka palvelee arkisin kello 9 – 17.

Yhdistä vanhat pikavipit

Lainaamon luotolla voit yhdistää vahat ja kalliit pikavipit yhdeksi järkeväksi lainakokonaisuudeksi. Laske nykyiset vippisi yhteen korkoineen ja tee summaa vastaava luottohakemus Lainaamolle. Pääset kalliista vipeistä eroon ja jatkossa maksat vain yhtä edullista lainaa.

Lainaamo pähkinänkuoressa

 • Lainatarjous 500 – 20 000€ summalle
 • Laina-aika 1 – 10 vuotta
 • Henkilökohtainen lainatarjous
 • Korko vain 9-18%
 • Yhdistä vanhat ja kalliit luottosi

Lisää lainapalveluita

 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.
 • ZmartaZmarta Zmartan kautta voit saada rahaa lainaksi mukavat 500 - 40 000 euroa. Laina-aikaa on tarjolla jopa 15 vuotta.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
 • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
 • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]