Lendo

Lendon kautta voit hakea lainaa nopeasti. Palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä ja löytää halvin mahdollinen pikalaina joka sopii juuri sinun tarpeisiin. Vain yhden lainahakemuksen täyttämällä, saat useita erilaisia lainatarjouksia erilaisten laina-alan yritysten, luottolaitosten ja pankkien tarjonnasta joista voit valita sopivimman käyttöösi.

Voit unohtaa kalliit, lyhyellä maksuajalla olevat ja vanhanaikaiset pikavipit kokonaan, Lendon kautta löydät juuri sopivan lainan mihin tahansa tarkoitukseen.

Lendo on siis lainapalvelu, joka etsii ja kilpailuttaa erilaisia lainoja asiakkailleen omien yhteistyökumppaneidensa lainatarjonnasta. Vain yksi hakemus riittää ja saat aina mahtavia luottotarjouksia joista voit valita parhaan. Lainojen kilpailutus ja edullisimman tarjouksen saaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Yhdistä lainat

Jos sinulla on tällä hetkellä laina otettuna jostakin toisesta pikalainoja tarjoavasta palvelusta ja mielestäsi se on turhan kallis, voit pyytää uuden tarjouksen Lendon kautta. Vanhan lainan vaihtaminen uuteen ja edulliseen lainaan käy vaivattomasti.

Jos sinulla on useita pieniä ja kalliita luottoja sekä vippejä, voit yhdistää ne Lendon tarjoamilla lainoilla yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Yhdistämällä vanhat vipit säästät korkokuluissa joka kuukausi huomattavia summia rahaa.

Hakemuksen jättäminen Lendolla on täysin maksutonta ja riskitöntä. Voit täysin huoletta ja ilman minkäänlaista riskiä tehdä hakemuksen ja katso minkälaista lainaa sinulle olisi mahdollista tarjota. Pelkän hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, sillä lopullinen luottosopimus solmitaan vasta saatuasi tarjoukset ja valittuasi parhaan kumppanin rahoittamaan tarpeesi. Jos tarjoukset eivät jostakin syystä ole hyviä ja ne eivät sinua tyydytä, voit jättää ne kokonaan huomiotta eikä niistä aiheudu mitään velvoitteita ta kustannuksia.

Lainattavat summat ovat suuruudeltaan 500 – 20 000 euroa ja lainasumman voi valita sadan eruron tarkkuudella. Näin ollen voit hakea aina täsmälleen oikeankokoisen lainan etkä sitoudu ottamaan ylisuuria lainoja joista aiheutuu liikaa kustannuksia. Viisaasti valitsemalla kulut pysyvät kurissa ja lainahoitokuluista ei aiheudu vaikeuksia missään vaiheessa luottosopimusta.

Lainaa hakevan henkilön on oltava vähintään 20 vuotias Suomen kansalainen. Luottotiedot on oltava puhtaat. Koska hakemus lähetetään useille eri pankeille ja luottolaitoksille, voi eroja löytyä lainan myöntämisen ehdoissa. Joissakin paikoissa ikävaatimus voi olla esimerkiksi korkeampi ja säännöllisiä tuloja voidaan vaatia tietty summa kuukausitasolla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia näistä asioista, sillä Lendo lähettää hakemukset puolestasi niihin firmoihin joista tarvitsemaasi lainaa voit saada.

Runsaasti maksuaikaa

Laina-ajan voi valita oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Maksuaikaa on saatavana runsaasti, 1 -12 vuotta. Valitsemalla pitkän laina-ajan voit varmistua siitä, että kuukausittain maksettavat lyhennyserät pysyvät maltillisena. Tämä toki aiheuttaa hieman enemmän kuluja kuin lyhyt maksuaika valitessa, varsinkin jos lainasumma on suuri.

Liian lyhyt maksuaika valitessa kuukausierät voivat kohota turhan korkeaksi omaan tulotasoon nähden ja siitä voi aiheutua ongelmia jossakin vaiheessa luottosopimusta.

Lisää lainapalveluita

  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
  • LainaamoLainaamo Nopeaa ja edullista apua 500 – 20 000 euron rahantarpeeseen saat parhaiten Lainaamolta. Palvelu tarjoaa edullisen luottoratkaisun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Jos tarvitset rahaa […]
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • LHVLHV LHV pankilta saat 1000-6000 euron suuruiset kulutusluotot 12-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tutustu LHV-pankkiin ja täytä hakemus netissä samantien!
  • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
  • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]