LHV

LHV Pankki tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainaa. Meidän kaikkien normaalin ja hyvään arkeen kuuluu, että talous on hyvässä tasapainossa eikä rahan riittävyydestä tarvitse olla jatkuvasti huolissaan. Mikäli kuitenkin elämässä tulee eteen tilanteita jossa raha ei yksinkertaisesti riitä kattamaan kaikkia kuluja, on LHV Pankin tarjoama pikalaina nopea ja helppo ratkaisu hoitamaan tilapäisen ja äkillisen rahantarpeen nopeasti ja luotettavasti.

Lainaa on mahdollista saada LHV Pankilta 1000 – 6000 euroa. Maksuajan lainalle voi hakija valita itse 12 – 36 kuukauden mittaiseksi.
LHV Pankin tarjoamat luotot ovat vakuudettomia mikä tarkoittaa sitä, että lainaa saadakseen asiakkaan ei tarvitse hankkia lainalle vakuuksia eikä takaajia. LHV luotto on kulutusluotto, jonka takaisinmaksuerät ja korko pysyvät samana koko laina-ajan.

Lainaa luotettavasti ja varmasti

Lainaa voivat hakea kaikki 22-74 vuotiaat työssä käyvät tai eläkettä saavat henkilöt jotka asuvat vakituisest Suomessa. Luotonantaja voi myöntää, olla myöntämättä tai myöntää haettua summaa pienemmän lainamäärän. Mikäli luottoa ei myönnetä, ei LHV Pankki ole velvollinen kertomaan syytä hylätylle hakemukselle. Mikäli hakijalla on jo ennestään avoimena oleva luotto LHV Pankilta, on se maksettava ensin kokonaan pois ennen kuin voi hakea uutta lainaa, mikäli kaikki maksuvelvoitteet on hoidettu ajallaan ja asianmukaisesti. Tietyissä tapauksissa luottoa voidaan myöntää vaikka asiakkaalla olisikin avoimena jo myönnetty luotto. Tässä tapauksessa myönnetty uusi luotto käytetään ensisijaisesti vanhan luoton takaisin maksuun.

Ensimmäistä kertaa palvelusta lainaa hakevat henkilöt tunnistautuvat palveluun. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla, joten käytössä on oltava omat ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hakemuksen tehtyään asiakas antaa automaattsesti suostuksen siihen, että henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan niitä ylläpitävistä rekistereistä.

Reilut takaisinmaksuajat

Haettu pikalaina maksetaan takaisin oman valitun maksuaikataulun mukaan. Aikataulu ja lyhennysmäärä on syytä mitoittaa siten, että takaisinmaksu varmasti onnistuu ilman ongelmia. Myönnetystä luotosta veloitetaan pääoman lisäksi korko ja luottosopimuksessa määritelty luoton järjestelypalkkio sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Järjestelypalkkio jaotellaan tasasummin jokaiselle kuukaudelle. Luoton voi koska tahansa maksaa myös ennen sovittua aikataulua takaisin.

Suuntaa antavan kuukausittain maksettavan erän voi tarkistaa LHV:n kotisivuilta löytyvällä lainalaskurilla. Säädä laskuriin tarvitsemasi rahamäärä ja liukusäätimellä voit laina-ajan jona aikana haluat lainan takaisin maksaa. Tuloksena näet lyhennysmäärän jokaiselle kuukaudelle. Mikäli summa tuntuu liian isolle, voi sitä pienentää valitsemalla hieman pidemmän laina-ajan. Vastaavasti jos summa on lian pieni, voi laina-aikaa lyhentää jolloin summa suurenee mutta takaisinmaksuaika lyhenee.

Kokeile LHV Pankin helposti haettavaa ja edullista lainaa heti. Täytä tarvittavat tiedot lainahakemukseen ja saat lainapäätöksen nopealla aikataululla. Hyväksyttyäsi saamasi lainatarjouksen ovat rahat käytettävissäsi nopeasti.

LHV Pankilta saat juuri sellaisen lainan kuin juuri sinä tarvitset. Olipa tarve rahalle pieni tai suuri, saat juuri sellaisen lainan kuin sinulle itsellesi sopii juuri sellaisella maksuaikataululla kuin haluat.

Lisää lainapalveluita

  • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegianilta saat nopeasti lainaa jopa 50 000 euroa. Luotoss on edulliset kulut ja pitkä maksuaika, tee hakemus heti!
  • NopsalainaNopsalaina Jos tarvitset suurempaa lainaa, tutustu Nopsalainaan. Saat 1500 - 15 000 euron lainan 6 - 72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainapäätös 15 minuutissa.
  • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
  • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!