Nordcredit

NordCreditillä on uudenlainen luotto, joka joustaa ja asiakas voi nostaa sitä sellaisen summan hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa, kuin tarvitsee. Eikä asiakkaan tarvitse tehdä uusia hakemuksia, kun hän haluaa nostaa uudelleen. Nostoja asiakas voi tehdä kätevästi tekstiviestillä.

Luottoraja 2000 tai 3000 euron summalle

Joustoluottoa myönnetään asiakkaalle hänen hakemuksen ja NordCreditin arvion mukaan joko 2000€ tai 3000€. Takaisinmaksuerät ovat kuukausittain ja ne voidaan maksaa asiakkaan toivomana eräpäivänä. Yksi takaisinmaksuerä on joko 20% lainan kokonaissummasta, mutta kuitenkin maksimissaan 300€ siinä tapauksessa, jos asiakkaalla on 3000€ lainaa. (Tai 250€, jos lainaa asiakkaalla on 2000€.)

Lainaa myönnetään oikeustoimikelpoiselle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Koron määrä on 5%/kuukausi. Sen lisäksi 14%:n järjestelypalkkio peritään lainasta.

Hae Nordcredit laina netistä

Joustoluottoa voit hakea NordCreditin www-sivuilta löytyvällä hakemuksella. Hakemus hyväksytään lopuksi nettipankkitunnuksilla sekä mobiilivarmenteella. Sen jälkeen asiakas saa alustavan luottopäätöksen ja kun hän on toimittanut palkkatodistukset tai muut tulotodistukset, hän saa varsinaisen luottopäätöksen ja voi nostaa joustoluottoa omalle tilille.

Rahat maksetaan tilille joko pian nostopyynnön saavuttua NordCreditille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä asiakaspalvelun avauduttua.

Takaisinmaksu pienissä erissä

NordCredit lähettää laskut asiakkaan kotiin kuukausittain. Mikäli takaisinmaksuerä viivästyy, siitä voi joutua maksamaan viivästyskorkoa ja maksumuistutusmaksun, mikäli muistutuslasku lähetetään. Ja mikäli lasku siirtyy lopulta perintätoimiston perittäväksi, perintätoimiston veloittamat lisäkulut tulevat lisäksi takaisinmaksettavaan summaan.

NordCreditillä on päivittäin avoinna oleva asiakaspalvelu.
Se on avoinna myös viikonloppuisin. Yhteystiedot ja muut lisätiedot kuten lainaehdot ja lainalaskurit löytyvät NordCreditin nettisivuilta.

Nordcredit pähkinänkuoressa

 • Luottoraja 3000€
 • Maksu pienissä erissä
 • Kuukausierä aina alle 300€
 • Luottopäätös nopeasti
 • Edulliset korkokulut

Lisää lainapalveluita

 • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!
 • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]
 • HalinoHalino Halinolta saat lainaa jopa 6000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Halino-lainan myöntää Halens, joka on tuttu suurelle osalla suomalaisista. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
 • Pikavippi.fiPikavippi.fi Nopea ja laadukas lainaaja Pikavippi.fi tarjoaa 100, 200 ja 300 euron vippejä reilulla puolen vuoden maksuajalla. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
 • EverydayEveryday Everyday on kuin luottokortti puhelimessasi. Käytössäsi on jatkuva 2000 euron luotto, jonka voit nostaa kokonaan tai osissa milloin ja missä tahansa. Hae tästä!