OK Money

OK Money on edullinen rahaa lainaksi tarjoava lainapalvelu. Tarjolla on rahaa 50 – 2100 euron väliltä. Kun teet hakemuksen OK Moneylle, saat käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Luottotiliä voi käyttää luottokortin tavoin ja rahaa voi nostaa käyttöön sen verran kuin tarvitsee.

Nosta rahaa tarvitsemasi määrä

Jos rahantarve on esimerkiksi 300 euroa, voit nostaa luottorajasta kyseisen summan. Jos myöhemmin tulee lisärahalle tarve, voit nostaa lisää luottorajasi puitteissa. Rahaa ei kannata nostaa liikaa, vaan juuri sen verran kuin tarvitsee. Ylimääräinen raha kerryttää turhaan korkokuja.

Kuluja maksat vain silloin kun rahaa nostat käyttöösi

Kuluja muodostuu ainoastaan silloin jos rahaa nostat käyttöön. Luotosta ei peritä kuukausi- tai avausmaksuja. OK Moneyn kuukausierä on aina sama 130 euroa kuukaudessa riippumatta siitä, minkä verran rahaa olet käyttöön nostanut. Tasaerissä maksettava luotto on oman kuukausibudjetoinnin suunnittelemiseksi erittäin hyvä ratkaisu. Eräpäivän voi valita joko kuukauden loppuun tai puoliväliin ja OK Money suosittelee valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä palkkapäivää.

Nopea ja vaivaton lainanhaku

OK Limiitin hakeminen on nopeaa ja helppoa. Valitse lainaksi tarvitsemasi summa OK Money kotisivuilta ja täytä lainahakemus. Toimita hakemuksen yhteydessä tuloselvitys Instantor-palvelun avulla joka tekee tarkistuksen automaattisesti. Jos Instantoria et halua käyttää, voit toimittaa kopiot palkkakuiteista ja tiliotteista. Instantoria käyttämällä saat luottopäätöksen jopa vartissa.

Luottoa voivat hakea 20-75-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt joilla on raha-asiat moitteettomassa kunnossa. Hakemuksen voi lähettää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa mutta niitä käsitellään vain asiakaspalveluaikoina ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

OK Money pähkinänkuoressa

 • Luottoraja 2100€
 • Lainanmaksu kiinteä 130€ / kk
 • Luottopäätös nopeasti
 • Edulliset korkokulut koko laina-ajan
 • Ikäraja 20 vuotta

 

Lisää lainapalveluita

 • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
 • FerratumFerratum Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaista pikavippiä. Saatavilla myös joustoluottoa ja kulutusluottoa 3000 euroon asti. Luottopäätös hetkessä, hae tästä!
 • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa helposti Rahoituslaitoksen palvelun avulla. Voit hakea lainaa 100-15000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.
 • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]