Onnen.fi

Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta.

Hae lainaa Onnen.fi:n kautta maksutta. Ensimmäiseksi sinun täytyy valita lainasumma ja -aika. Lainalaskurin avulla voit vertailla kuukausierän suuruutta erilaisten lainasummien ja aikojen yhdistelmällä. Säädä kuukausierä sellaiseksi, että pystyt hoitamaan kuukausittaiset maksut ilman ongelmia. Kun sopiva laina on löytynyt, klikkaa Hae lainaa -painiketta. Sen jälkeen sinun tulee täyttää henkilötunnuksesi, osoitteesi ja tilinumerosi lainahakemukseen. Tarvitset myös toimivan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Valitse itse lainasumma

Onnen.fi:ssä voit valita 2000 – 3000 euron lainasi 50 euron tarkkuudella ja maksuaikasi yhden kuukauden tarkkuudella 12 ja 24 kuukauden väliltä. Luotto on kertaluotto, joten sitä ei voi korottaa, eikä laina-ajan kuluessa voi lainata uutta lainaa. Uuden vipin voi ottaa sitten kun on maksanut edellisen pois.

Kun olet täyttänyt tietosi lyhyeen hakemukseen, tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Onnen.fi tarkistaa henkilö- ja luottotietosi, ja saat sen jälkeen luottopäätöksen. Jos laina myönnetään, rahat maksetaan tilillesi välittömästi. Ålandsbankenin asiakkaat saavat lainansa käyttöön 1 – 2 pankkipäivässä, muut heti. Onnen.fi:n lainapalvelu toimii jokaisena viikonpäivänä kello 7 – 23.

Kuak saa lainaa

Jotta voit saada Onnen.fi:n lainaa, sinun on täytettävä lainaehdot. Sinun tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla vähintään 20-vuotias. Onnen.fi tarkistaa hakijoiden luottotiedot, joten niissä ei saa olla ongelmia.

Onnen.fi:n asiakas saa käyttöönsä salasanan, jolla voi kirjautua asiakassivuille. Sieltä voi esimerkiksi tarkistaa lainasaldonsa. Omien sivujen kautta voi myös tilata eräpäivän siirron, mikäli näyttää, että lainan maksaminen eräpäivään mennessä ei tule onnistumaan. Eräpäivää ei kuitenkaan voi siirtää ilmaiseksi, vaan siitä tulee maksaa eräpäivänsiirtomaksu. Jotta siirto tulee voimaan, täytyy sen olla maksettuna viimeistään alkuperäisenä eräpäivänä. Siirron hinnan voi tarkistaa omilta sivuilta, ja siirto siirtää kaikkia eräpäiviä eteenpäin.

Jos on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Onnen.fi:n asiakaspalveluun. Se on auki arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Asiakaspalvelun tavoitat niin puhelimitse, asiakaspalveluchatilla kuin sähköpostitsekin.

Lisää lainapalveluita

  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.
  • OstosrahaOstosraha Ostosrahalta saat edullisia, vakuudettomia kulutusluottoja 400 - 2500 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotoille jopa 2 vuotta.
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi myöntää 2500 euroa Käyttölainaa 20 vuotta täyttäneille. Lainaa voi nostaa omalle pankkitilille joustavasti 50 - 2500 euroa kerrallaan tarpeen mukaan. Tutustu!
  • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegianilta saat nopeasti lainaa jopa 50 000 euroa. Luotoss on edulliset kulut ja pitkä maksuaika, tee hakemus heti!