Ostosraha

Ostosraha on kotimaisen OPR-Vakuus Oy:n palvelu, joka myöntää 400 – 3000 euron kulutusluottoja vähintään 20 vuotta täyttäneille. Kulutusluoton maksuajan voi valita yhden ja viiden vuoden väliltä.

Ostosraha-kulutusluottojen lisäksi OPR-Vakuus tarjoaa pikavippejä osoitteessa Pikavippi.fi ja joustoluottoa Everyday-palvelussa.

Lainaa helposti

Ostosrahan käyttö on helppoa. Kaikki Ostosrahan tarjoamat pikalainat ja maksuajat löytyvät lainalaskurista, joten halutun lainasumman tuottamat kulut on kätevä tarkistaa.

Ikäraja on 20 vuotta. 20-vuotiaalla on mahdollisuus saada Ostosrahalta 400 euron laina. Suurempia summia varten hakijan on oltava 21 vuotta täyttänyt. Lisäksi lainan myöntäminen edellyttää, että hakija on Suomen kansalainen ja luottokelpoinen. Myös verkkopankkitunnukset ja matkapuhelinnumero ovat välttämättömiä. Lainaa voi hakea, vaikka asiakkaan käytössä olisi pelkkä prepaid-liittymä.

Hae lainaa Osuuspankin, Nordean, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin tai Tapiolan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopankkitunnusten tulee olla henkilökohtaiset, jotta henkilöllisyytesi voidaan tunnistaa.

Ostosraha tekee luottopäätökset nopeasti, yleensä noin 15 minuutissa. Saat luottopäätöksen tietoosi tekstiviestillä. Jos tehty luottopäätös on myönteinen, Ostosraha siirtää lainan saman tien lainahakemuksessa ilmoittamallesi pankkitilille. Rahansiirrot tehdään Ostosrahan aukioloaikoina eli joka päivä kello 8 – 22.

Takaisinmaksu

Kulutusluoton maksuaika voi olla 12 – 60 kuukautta hieman siitä riippuen, paljonko lainaa otetaan. 400 – 600 euron lainan voi maksaa korkeintaan kahden vuoden maksuajalla. Vähintään 800 euron lainoille saa myös kolmen vuoden maksuajan.

Voit tarkastella lainasi tietoja OPR Online -palvelussa, johon saat käyttäjätunnukset ensimmäisellä lainanhakukerralla. Sieltä näet esimerkiksi jäljellä olevan lainan kokonaissaldon. OPR Onlinen kautta voit myös siirtää eräpäivääsi ja järjestellä lainanmaksua, mikäli kohtaat tilapäisiä maksuvaikeuksia.

Normaalitilanteessa lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Luotto ja luottokustannukset jaetaan kuukausittaisiin tasaeriin. Kulutusluoton voi myös maksaa takaisin Ostosrahalle myös suunniteltua nopeammin. Tällöin maksettavan koron määrä pienenee. Lainan voi maksaa kerralla pois tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Esimerkiksi 1000 euron lainan kulut ovat 241,40 euroa, jos maksuaika on 12 kuukautta. 2000 euron vipin kulut ovat 24 kuukauden laina-ajalla 712,72 euroa.

Lisää lainapalveluita

  • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]
  • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi myöntää 2500 euroa Käyttölainaa 20 vuotta täyttäneille. Lainaa voi nostaa omalle pankkitilille joustavasti 50 - 2500 euroa kerrallaan tarpeen mukaan. Tutustu!