Pikavippi.fi

Pikavippi.fi pikalainapalvelu kuuluu OPR-Vakuus Oy:n palveluihin. Muita OPR-Vakuuden suosittuja lainapalveluita ovat Ostosraha ja Everyday. Pikavippi.fi on täysin kotimainen ja suomalaisten omistama yritys. Yrityksen kotipaikka on Helsinki ja päätoimialana on rahoituspalveluiden tarjoaminen.

Pikavippi.fi tarjoaa perinteisiä pikavippejä. Saatavissa olevat lainasummat ovat 100, 200 ja 300 euroa, joten Pikavippi.fi soveltuu parhaiten pieneen lainatarpeeseen.

Puolen vuoden maksuaika

Pienistä lainasummista huolimatta Pikavippi.fi myöntää jopa puolen vuoden takaisinmaksuajan pikavipeilleen. Takaisinmaksuaika on sama sekä 100 euron lainassa että 200 euron lainassa. Lainan voi maksaa Pikavippi.fi:lle takaisin myös sovittua nopeammassa aikataulussa. Nopeat maksajat säästävät lainakuluissa, sillä Pikavippi.fi perii korkoa ainoastaan siltä ajalta, jonka laina on ollut asiakkaan käytössä.

Pikavippi.fi:n lainakulut ovat edulliset, sillä 100 euron vippiä maksetaan takaisin 125 euroa, 200 euron vippiä 250 euroa ja 300 euron lainaa 375 euroa. Kaikissa lainoissa todellinen vuosikorko on 49,6 prosenttia.

Lainaa täysi-ikäisille

Pikavipin hakemiseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, eikä luottotietohäiriöitä tai merkintöjä saa olla. Lisäksi vipin saamisen edellytyksenä on toimiva matkapuhelinliittymä.

Pikavippiä voi hakea tekstarilla tai nettihakemuksella. Ensimmäinen pikavippihakemus tehdään aina netissä. Pikavipin hakemiseen tarvitsee palveluun tunnistautua ja hankkia PIN-koodi. Tunnistautuminen onnistuu S-pankin, Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, Handelsbankenin ja Aktian verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen on tehtävä ainoastaan ensimmäistä pikavippiä haettaessa. Sen jälkeen vipin hakeminen onnistuu myös tekstiviestillä.

Pikavippi maksetaan tilillesi lähes välittömästi hakemuksen tehtyäsi asiakaspalveluaikoina. Palvelun asiakaspalvelu on auki ma-su klo 8-22. Kun rahat ovat siirtyneet tilillesi, ne ovat vapaasti käytettävissäsi. Vipin takaisinmaksu tapahtuu kotiisi toimitettavalla laskulla.

Isomman lainan tarve?

Mikäli 300 euron pikavippi ei riitä tarpeisiisi, voit hakea suurempaa kulutusluottoa. Kulutusluotto haetaan OPR-vakuus Oy:n toisen palvelun, Ostosrahan, kautta. Kulutusluottojen suuruudet ovat 400€ – 2500€ ja ne maksetaan takaisin 12 – 36 kuukauden kuluessa. Laina-ajan voi itse määritellä hakemusta tehdessä sopivaksi.

Tutustu markkinoiden edullisimpiin kuuluvaan Pikavippi.fi-palveluun:

Lisää lainapalveluita

  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa helposti Rahoituslaitoksen palvelun avulla. Voit hakea lainaa 100-15000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.
  • EverydayEveryday Everyday on kuin luottokortti puhelimessasi. Käytössäsi on jatkuva 2000 euron luotto, jonka voit nostaa kokonaan tai osissa milloin ja missä tahansa. Hae tästä!
  • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
  • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!