Rahapalvelu

Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu?

Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että sinun täytyisi hankkia vakuuksia tai takaajia.

Rahapalvelu tarjoaa asiakkailleen joustoluotto nimistä lainaa. Siinä voit valita sinulle sopivimman luottorajan ja tehdä nostoja tuohon luottorajaan saakka.

Rahapalvelusta sinulle sopivin luotto

Valittavanasi on lainasummat 100 – 4 000 euroa. Nostopyynnöt tehdään sähköisesti ja laina napsahtaa tilille varsin nopeaa. Voidaan hyvinkin ajatella, että Joustoluotto on aivan kuten luottokortti. Se vain toimii täysin sähköisesti, eikä varsinaista korttia tarvitse kantaa mukanaan.

Voit nostaa lainaa Rahapalvelusta tällä viikolla uusia kenkiä varten ja taas ensiviikolla voit varata lomamatkan nostamalla joustoluotoltasi rahaa. Lista käyttötarkoituksista on loputon. Joustoluotolta voi rahoittaa vaikka kodin remontin tai käytetyn auton oston.

Rahapalvelu ei vaadi lainan käyttötarkoituksen ilmoittamista, eikä nostoerien rajoitteena ole muuta kuin käytössä oleva luottoraja. Nostoeriä voi tehdä vaikka tunnin välein.

Huippuetuna kuluton laina

Tottakai aina kun puhutaan lainasta, mieleen tulee myös lainasta kertyvät korot ja kulut. Rahapalvelun laina on omiaan ensikertaa lainaa sieltä hakeville: 2000 euron ensilainan saa kuukauden kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla. Jos siis nostat lainan tänään, sinulla on kuukausi aikaa hoitaa laina kuluttomasti takaisin. Reilua, eikö totta?

Tämän lisäksi ensimmäinen nosto Rahapalvelun lainasta on aina ilman nostokuluja, otit sitten ensimmäisen lainasi tai korotit nostorajaa. Toisesta nostosta lähtien lainasta peritään 6,95 % suuruinen nostopalkkio per nostamasi erä. Rahapalvelun lainassa ei ole lainkaan hankalia avaus- tai tilinhoitomaksuja, kuten monissa muissa vastaavanlaisissa lainamuodoissa.

Lainan vuotuinen nimelliskorko on 40,65 % – 95,4 % ja todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 49,85 % – 153,63 %. Kokonaiskulut asettuvat varsin samalle tasolle muiden vastaavien lainojen kanssa. Lainaan saa lisäksi lisämaksusta erilaisia lisäpalveluja, kuten maksuvapaa kuukausi ja eräpäivän muuttaminen. Myös luottorajan korottaminen on myöhemmin mahdollista.

Rahapalvelu ajattelee asiakkaan parasta

Kuten muutkin luotettavat lainanmyöntäjät, myös Rahapalvelu harkitsee tarkkaan lainan myöntämistä jokaisen asiakkaan kohdalla. Perusehdot lainan saamiseksi ovat 19 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja tili suomalaisessa pankissa. Lainan takaisinmaksun varmistamiseksi Rahapalvelu selvittää asiakkaan taloudellisen tilanteen hyvin tarkkaan. Tämän prosessin perusteella muodostuu myös henkilökohtainen lainakorkosi.

Rahapalvelu suosittelee sinulle tarkkaa harkintaa, ennen kuin haet lainaa. Palvelu suosittelee, ettet käytä lainaa arkipäivän elämiseen, vaan paremminkin rahoitat sillä hetkellisiä menojasi.

Laskun maksamatta jättäminen voi johtaa pidempiaikaisiin, haastaviin taloudellisiin huoliin. Mikäli maksukykysi alentuu yllättäen esimerkiksi sairastumisen tai työmuutosten vuoksi, ole mahdollisimman pian yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun lainanhoidon muutoksista sopiaksesi. Pieni lainanmaksun myöhästyminen ei ole vakavaa, mutta viikkotolkulla asian venyttäminen on.

Maksa takaisin ja käytä uudelleen

Rahapalvelu lähettää kuukausittain laskun nostetun lainan takaisinmaksua varten. Voi olla, ettet ole vielä ehtinyt lainaa nostaa tai olet nostanut siitä vain osan. Tässä tapauksessa lainaa laskutetaan vain tuon nostetun summan mukaan. Jos nostoja ei ole tehty, laskua ei lähetetä ollenkaan, koska ei ole mitään takaisin maksettavaa hoidettavana.

Laskussa mainitaan minimisumma, jonka asiakas vähintään tuossa kuussa maksaa. Lainaa voi halutessaan maksaa myös tuota minimisummaa suuremman summan. Tämä vaikuttaa lainaan niin, että se lyhenee nopeammin. Joustoluotossa on etuna se, että kun sitä lyhentää, se palautuu uudelleen asiakkaan nostettavaksi. Eli mitä nopeammin lainaa maksaa takaisin, myös lainattavaa summaa palautuu enemmän käyttöön ja taas nostettavaksi.

Lainan maksulle on määritelty aikarajaksi 3 – 36 kuukautta. Rahapalvelun tarjoama Joustoluotto on luonteeltaan jatkuva luotto ja sen luottosopimus on näin ollen toistaiseksi voimassa oleva. Mikäli haluat irtisanoa sopimuksesi, voit tehdä sen milloin vain kirjallisesti Rahapalveluun ilmoittamalla. Solmitun sopimuksen voi myös peruuttaa 14 päivän kuluessa sen hankkimisesta.

Asiakaspalvelu apunasi joka käänteessä

Tuntuuko lainaprosessi ja ehdot selkeiltä? Tarvittaessa voit hankkia lisätietoa suoraan Rahapalvelun verkkosivuilta tai kysymällä Rahapalvelun asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu palvelee ilmaisessa numerossa maanantaista – perjantaihin kello. 9.00 – 17.00. Puhelun lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse kellon ympäri, viestiin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Mikäli lainapäätös on kohdallasi kielteinen, on siihen syynä aiemmin mainittujen ehtojen täyttymättömyys, kuten alaikäisyys. Voi myös olla, että hakemus oli täytetty virheellisesti tai Rahapalvelu muuten arvioi, ettei sinulla ole tällaisella taloudellisella tilanteella mahdollisuutta hankkia haluamasi suuruista lainaa.

Perustietoutta Rahapalvelusta

 • Max. 4 000 euron Joustoluotto
 • Ilmainen ensilaina kuukaudeksi 2000€ asti
 • Maksa takaisin 3 – 36 kuukaudessa
 • Jatkuva luotto
 • Kohtuullinen korko
 • Luotettava lainapalvelu

Rahapalvelussa on ilmainen lainahakemus

Rahapalvelun lainahakemuksen tekeminen on ilmaista. Vasta kun olet hakenut lainan ja tehnyt siltä nostoja, olet velvollinen maksamaan lainan takaisin kuluineen Rahapalvelulle.

Rahapalvelu ei myönnä yrityslainaa

Yritykset eivät voi hakea lainaa Rahapalvelusta. Rahapalvelun lainat ovat tarkoitettu ainoastaan yksityisille henkilöille. Verkosta löytyy muista vakuudettomia lainoja, jotka ovat tarkoitettu yritysten tarkoituksiin.

Näitä liitteitä tarvitset lainahakemusta varten

Rahapalvelulla on oikeus pyytää sinulta erilaisia asiakirjoja ilmoittamiesi tietojen varmistamiseksi. Tällaisia asiakirjoja ovat esimerkiksi palkkakuitin, verotodistuksen tai muun tarvittavan asiakirjan kopio. Lainapäätös tehdään vasta kun pyydetyt tositteet on toimitettu. Mikäli niitä ei toimiteta, ei lainaakaan voi myöntää.

Maksuvaikeuksien ilmaantuessa

Voit hakea maksuvapaata kuukautta, jos olet hoitanut aiemmin lainanlyhennyksen kuluineen asianmukaisesti. Tällöin et yhdessä kuussa maksa lainasta lainkaan, vaan ko. Kuun maksut siirtyvät tuleviin kuukausieriin maksettaviksi. Maksuvapaan kuukauden käyttämisestä peritään sinulta kuluina 20 euroa. Maksuvapaan kuukauden käyttö on suositeltavaa tilapäisissä maksuvaikeuksissa. Jos ongelmat jatkuvat ja lainan maksu on myöhässä, ole yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun.

Rahapalvelun vakuudettomat lainat eivät ole kalliita. Lue miksi

Olet oikeassa siinä, että vakuudettomat lainat ovat jonkin verran kalliimpia kuin perinteiset pankista haettavat lainat. Kulutusluottoja tarjoavien palvelujenkin välillä on kuitenkin eroja. Osalla on kalliit korot ja monenlaiset kulut. Rahapalvelun tarkoituksena on kuitenkin tarjota vakuudetonta, mutta kohtuuhintaista lainaa, järkevillä ehdoilla.

Rahapalvelun luotto on helposti haettavissa verkossa. Muista kuitenkin, että aina kannattaa vertailla eri lainoja ja niiden hintoja ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa.

Rahapalvelun lainanhakuprosessi yksinkertaistettuna

 • Päätä lainatarpeesi
 • Arvioi mahdollisuuksiasi selvitä lainan maksusta (käytä apuna Rahapalvelun lainalaskuria)
 • Käytä pankkitunnuksiasi palveluun kirjautumiseen
 • Täytä hakemus ja lähetä se
 • Odota lainatarjousta (lainoja käsitellään klo. 8.00 – 22.00 välisenä aikana)
 • Nyt voit nostaa rahaa tilillesi!
 • Maksa takaisin minimierä tai enemmän

Harvoin tulee vastaan tällaista lainatarjousta. 2000 euron ensilaina ilman korkoja ja kuluja kannattaa ottaa vaikka lomamatkan rahoitukseen, varsinkin jos sen voi maksaa mahdollisimman pian pois.

Tutustu Rahapalvelun lainaehtoihin tarkemmin menemällä palvelun verkkosivuille. Voit saman tien halutessasi tehdä myös helpon lainahakemuksen!

Lisää lainapalveluita

 • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.
 • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
 • SurimoSurimo Surimo myöntää 500 – 4000 euron suuruisia lainoja niin vanhoille, kuin uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja laina käsitellään nopeasti. Asiakas voi […]
 • NopsalainaNopsalaina Jos tarvitset suurempaa lainaa, tutustu Nopsalainaan. Saat 1500 - 15 000 euron lainan 6 - 72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainapäätös 15 minuutissa.