Rahoituslaitos

Haluatko halvimman mahdollisen pikalainan tai luoton? Rahoituslaitos-palvelun avulla saat kilpailutettua lainasi yhdellä hakemuksella. Rahoituslaitoksen ideana on, että hakemuksen lähettäneelle etsitään sopiva, mahdollisimman edullinen luotto Rahoituslaitoksen yhteistyökumppanien lainavalikoiman pohjalta. Rahoituslaitos ei myönnä luottoja itse, vaan ainoastaan välittää niitä.

Voit hankkia Rahoituslaitoksen kautta joko pienehköä vippiä (alkaen 100€) tai isoa kulutusluottoa 15 000 euroon asti. Laina-aika voi olla Rahoituslaitoksen kautta haettuna 1 – 5 vuotta. Rahoituslaitos tarjoaa laskurin, jonka avustuksella voit arvioida, minkä kokoiseksi lainasi kuukausierä muodostuu. Laskurin tarjoama hinta on luonnollisesti vain arvio, sillä lopullinen hinta riippuu siitä, mistä palvelusta laina lopulta myönnetään. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus, ja saat vastauksena lainatarjouksen.

Palvelu on aina maksuton

Rahalaitoksen kautta on maksutonta hakea luottoa. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään tarkoita, että olisi velvollinen ottamaan vastaan tarjotun lainan. Asiakas voi rauhassa tutustua tarjotun lainan hintaan, kuluihin ja ehtoihin ja päättää sen jälkeen, haluaako hän nostaa luoton tililleen. Kaikki Rahoituslaitoksen yhteistyökumppanit ovat luotettavia, suomalaisia tai Suomessa toimivia luottoyhtiöitä tai pankkeja.

Millaiset henkilöt voivat hakea lainaa Rahoituslaitoksen kautta? Lähes ketkä tahansa, sillä mitään tiettyjä ehtoja ei ole asetettu. Yleisesti luoton saaminen on Suomessa mahdollista henkilöille, jotka ovat vähintään 18 vuotta täyttäneitä ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Vakituista asuinpaikkaa ja pysyvää asumista Suomessa edellytetään myös. Yksittäisillä rahoituslaitoksilla ehdot voivat olla tiukempia, ja voidaan edellyttää esimerkiksi 22 vuoden ikää. Rahoituslaitos pyrkii etsimään yhteistyökumppaneiden valikoimista sellaisen luoton, joka hakijalla on mahdollisuus saada.

Usein hakijalla täytyy olla palkka- tai eläketuloja, jotta luoton saaminen on mahdollista. Myös Rahoituslaitoksen hakemuksessa tiedustellaan tulojen ja menojen määrää. Siten lainayhtiö voi arvioida, onko hakijalla realistiset mahdollisuudet maksaa kulutusluotto takaisin. Rahoituslaitos ei tee luottopäätöstä, vaan päätös on aina kiinni lainayhtiöistä.

Lainapäätös nopeasti

Tehtyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen saat pian luottotarjouksen tai vaihtoehtoisesti tiedon, ettei sinulle sopivaa lainaa löytynyt. Mikäli hyväksyt tarjouksen, voit saada luoton käyttöösi nopeasti, jopa vielä saman vuorokauden aikana. Rahoituslaitoksen avustuksella lainaaminen on siis todella helppoa ja turvallista.

Lisää lainapalveluita

  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavan luottotilin, jonka avulla on helppo nostaa vaikka 100 euron pikavippi tai jopa 2000 euroa. Lue lisää ja hae tästä.
  • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Nopea ja laadukas lainaaja Pikavippi.fi tarjoaa 100, 200 ja 300 euron vippejä reilulla puolen vuoden maksuajalla. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.