Risicum

Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa, ja se onnistuu tilaamalla joustolainasopimus. Joustolainan kautta voi toki nostaa myös pienempiä lainoja, ja pienin mahdollinen lainasumma onkin niin pieni kuin 50 euroa. Risicumin joustoluotto sopii siis myös pienlainan hommaamiseen.

Jos et halua tehdä pitkäaikaista joustoluottosopimusta, vaan otat mieluummin simppelin kertalainan, tarjoaa Risicum mahdollisuuden tilata 500, 750 tai 1000 euron kertaluontoinen kulutusluotto. Kulutusluotojen korkojen, maksujen ja kokonaishinnan hahmottaminen on todella helppoa, sillä maksuaika on tässä lainatyypissä aina 12 kuukautta eli yksi vuosi. Lainasumma kuluineen jaetaan tasan kahdelletoista kuukaudelle, eli lyhennät lainaa kerran kuussa aina yhtä suuressa erässä. Tämä helpottaa talouden suunnittelua.

Joustolainan edut

Joustolainassa on toki monia etuja, sillä siinä voit valita itse, maksatko lainan pois nopeasti vai lyhennätkö sitä mahdollisimman pienissä erissä. Risicumilla käytössä oleva lainan minimilyhennys on 10 prosenttia käytetystä lainasaldosta tai vähintään 50 euroa. Jos asiakkaalla on velkaa maksamatta 1000 euroa, täytyy siis eräpäivänä pulittaa vähintään 100 euron lyhennys. Jos lainaa on jäljellä vaikkapa 45 euroa, täytyy loput maksaa kerralla.

Joustavan luoton hankaluutena on, että lainan kokonaiskustannuksia ei täysin varmuudella voi laskea etukäteen, ellet jo varmasti tiedä, kuinka aiot lainaasi lyhentää. Jotkut pystyvät maksamaan kaiken ottamansa lainan takaisin jo kuukauden kuluttua ensimmäisellä laskulla, ja silloin kulutkin jäävät alhaisiksi. Yleensä tarvitaan kuitenkin pitempi maksuaika, ainakin, jos kyse on pienlainaa suuremmista summista.

Risicumin lainoja voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, jotka kuitenkin ovat enintään 75-vuotiaita. Hakijalla on oltava tuloja, eikä saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Hakijan täytyy myös asua Suomessa pysyvästi.

Kustannnuksista

Joustoluoton kustannukset muodostuvat seuraavasti: jokaisesta nostosta peritään nostopalkkio, jonka suuruus on 12,5 prosenttia nostettavasta lainasummasta. Sen ohella maksetaan koko laina-ajalta korkoa 29 prosenttia vuodessa. Laskutuslisä on 4,90 euroa per lasku. Kertalainan hinnaston löydät esimerkiksi Risicumin verkkosivuilta. 1000€ kertalainan kokonaiskulut ovat noin 1231 euroa.

Risicum auttaa rahapulassa nopeasti. Saat luottopäätöksen heti, ja rahojen siirto tilille tapahtuu nopeasti.

Lisää lainapalveluita

  • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
  • LHVLHV LHV pankilta saat 1000-6000 euron suuruiset kulutusluotot 12-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tutustu LHV-pankkiin ja täytä hakemus netissä samantien!
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahapulaan. Voit hakea lainaa 1000 - 3000 euron verran ja maksun voi suorittaa takaisin pienissä kuukausierissä.
  • SurimoSurimo Surimo myöntää 500 – 4000 euron suuruisia lainoja niin vanhoille, kuin uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja laina käsitellään nopeasti. Asiakas voi […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosrahalta saat edullisia, vakuudettomia kulutusluottoja 400 - 2500 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotoille jopa 2 vuotta.
  • BigbankBigbank Bigbankilta saa edullisesti rahaa lainaksi 2000 - 20 000 euroa pitkällä 10 vuoden maksuajalla.