Saldo

Saldo.com tarjoaa joustavan lainaratkaisun, jossa myönnetyn luottorajan puitteissa asiakas voi joustavasti nostaa tekstiviestillä lainaa omalle pankkitilille. Saldo-lainaa voi hakea 2000€ – 5000€.

Saldo lainaa myönnetään yli 20-vuotiaille

Kenelle lainaa myönnetään? Lainaa voi hakea luottokelpoinen, yli 20 -vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Saldo.com tarkastaa lisäksi hakemuksen jättämisen yhteydessä tulotiedot joko Instantor-palvelulla, jolloin asiakas saa heti lainapäätöksen tai asiakas voi vaihtoehtoisesti toimittaa kopiot tulotositteista Saldoon.

Nosta rahaa myönteisen luottopäätöksen jälkeen

Voit tehdä lainahakemuksen Saldo.comissa. Lopuksi hyväksyt sen nettipankkitunnuksilla ja tulotietosi varmistetaan joko Instantor-palvelun avulla tai voit myös toimittaa tulotositteet Saldoon. Mikäli käytät Instantor-palvelua, saat heti lainapäätöksen. Muussa tapauksessa lainahakemuksen käsittelyaika on maksimissaan kaksi arkipäivää. Nostoja voit tehdä heti, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Nostoja varten saat Saldo.comista henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka liität tekstiviestiin.

Luoton lyhennys joka kuukausi

Kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruus on 15%, paitsi 5000€ lainassa takaisinmaksuerän suuruus on 10%. Nettisivuilta löydät kätevän lainalaskurin, jolla näet luottorajaan perustuvan maksimitakaisinmaksuerän/kuukausi. Lainaa on mahdollista maksaa myös suuremmissa erissä tai voit maksaa myös koko velan kerralla. Nostoilla on yleensä 30 vuorokautta korotonta takaisinmaksuaikaa. Saldo-lainan vuosikorko on 29%. Tilinhoitomaksua Saldo perii 4,9€ ja jokaisesta nostosta Saldo veloittaa 10% nostoproviision.

Seuraa luottoa omilta sivuilta

Saldo.comista löytyy myös asiakkaan Oma sivu-palvelun, jonka avulla asiakas voi kätevästi seurata omia tietoja, tehdä nostoja, käyttää Saldo.comin lisäpalveluja ja muuta. Oma sivu -palveluun voit kirjautua PIN-koodilla tai nettipankkitunnuksilla. Saldo.comilla on ympäri vuorokauden päivystävä asiakaspalvelu sekä sen lisäksi henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna päivisin ja iltaisin, joka päivä. Yhteystiedot sekä lisätietoja löytyy Saldo.comista.

Saldo pähkinänkuoressa

 • Luottoa 50 – 5000 euroa
 • Rahanostot 24 tuntia vuorokaudessa
 • Luottopäätös nopeasti
 • Pienet kuukausierät
 • Korko vain 2,42% kuukaudessa

Lisää lainapalveluita

 • VivusVivus Vivus.fi:n pikalainaa saa jopa 2010 euroa 30 päiväksi. Uusille asiakkaille ilmainen 400 euron pikavippi täysin ilman kuluja ja korkoa. Hae nyt!
 • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
 • HalinoHalino Halinolta saat lainaa jopa 6000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Halino-lainan myöntää Halens, joka on tuttu suurelle osalla suomalaisista. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
 • EverydayEveryday Everyday on kuin luottokortti puhelimessasi. Käytössäsi on jatkuva 2000 euron luotto, jonka voit nostaa kokonaan tai osissa milloin ja missä tahansa. Hae tästä!
 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
 • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]