Suomilimiitti

Suomilimiitti-lainapalvelun tarjoaa pikavippipalveluistaan tunnettu J.W.-Yhtiöt Oy. Asiantuntemusta riittää, sillä yritys on lainannut suomalaisille rahaa jo yli 600 000 kertaa vuodesta 2005 asti.

Nimensä mukaisesti Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen luottolimiitin, jonka suuruus on 2000 euroa. Luottoraja on vapaasti käytettävissäsi, joten voit pienen tai suuremman lainan nostaminen omalle pankkitilille on yhtä nopeaa ja vaivatonta kuin pikavipin ottaminen.

Tee lainasopimus netissä

Suomilimiitin asiakkaiden tulee olla vähintään 18 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla ei ole luottotietomerkintöjä ja jotka ovat muutenkin hoitaneet raha-asiansa huolellisesti. Hakijalla on oltava Suomessa vakituinen osoite ja julkinen matkapuhelinliittymä.

Suomilimiitin luottoraja haetaan nettihakemuksella. Jotta voit täyttää lainahakemuksen, tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksillasi. Suomilimiitti hyväksyy Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Tapiolan, Aktian, Säästöpankin ja Paikallisosuuspankin pankkitunnukset. Kun sinulle on myönnetty luotto, voit nostaa Suomilimiitin pikalainaa tilillesi netin kautta. Vippiä voi kerralla nostaa 100 – 2000 euroa.

Joustava luotto

Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista, eikä Suomilimiitti peri vuosimaksuja palvelun käytöstä. Ainoat kulut tulevat niistä lainasummista, jotka asiakas on nostanut omalle tililleen. Luottokulut ovat 15 prosentin nostoprovisio ja 8,9 prosentin kuukausikorko. Korotonta maksuaikaa on nostoa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään saakka, joten kaikkein edullisimmin Suomilimiitin pikavipin saa, kun maksaa lainansa takaisin heti ensimmäisellä laskulla.

Suomilimiitiltä nostetun luoton voi maksaa myös osamaksulla, jolloin lainasaldoon lisätään kuukausittain 8,9 prosentin korko. Osamaksua käyttävien on kuitenkin maksettava eräpäivänä vähintään minimilyhennys, jonka määrä on ilmoitettu laskussa. Minimilyhennyksen määrä on 20 prosenttia lainassa olevasta summasta tai vähintään 50 euroa.

Jos teet Suomilimiitin kanssa luottosopimuksen ja nostat esimerkiksi 100 euron vipin, maksat kuluina vain 15 prosentin nostomaksun, kun maksat koko lainasumman takaisin seuraavan kuukauden lopussa. Maksat siis 115 euroa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa lainan takaisin kahdessa tai kolmessa erässä, jolloin takaisinmaksettavaa tulee 120 euroa tai 123 euroa.

Lue lisää Suomilimiitin verkkosivuilta ja hae lainaa!

Lisää lainapalveluita

  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Nopea ja laadukas lainaaja Pikavippi.fi tarjoaa 100, 200 ja 300 euron vippejä reilulla puolen vuoden maksuajalla. Täytä hakemus ja saat lainapäätöksen heti!
  • OstosrahaOstosraha Ostosrahalta saat edullisia, vakuudettomia kulutusluottoja 400 - 2500 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotoille jopa 2 vuotta.
  • CredigoCredigo Credigo antaa rahaa lainaksi luotettavasti ja nopeasti. Tarjolla on rahalainaa 100 - 2500 euron verran. Tarvitsetpa sitten pienen tai vähän suuremman lainan, saat sen varmasti edullisesti […]
  • EverydayEveryday Everyday on kuin luottokortti puhelimessasi. Käytössäsi on jatkuva 2000 euron luotto, jonka voit nostaa kokonaan tai osissa milloin ja missä tahansa. Hae tästä!
  • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa helposti Rahoituslaitoksen palvelun avulla. Voit hakea lainaa 100-15000 euroa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.