Surimo

Surimo myöntää 500 – 4000 euron suuruisia lainoja niin vanhoille, kuin uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja laina käsitellään nopeasti. Asiakas voi halutessaan saada rahat tilille muutaman minuutin kuluessa positiivisesta lainapäätöksestä.

Löydä Surimon Financen kulutusluotosta ratkaisu tilapäiseen lainatarpeeseen. Se on nopea ja varsin vaivaton tapa lainata rahaa ilman vakuuksien hankkimista. Surimon tarjoama lainatuote on kertalaina, mikä tarkoittaa kerralla nostettavaa lainaerää.

Surimolta edullisimmat korot

Surimo Finance kertoo lainojensa koron olevan markkinoidensa, eli ns. verkosta haettavien lainojen edullisempia. Surimo kuitenkin myöntää, ettei lainan korko asetu yhtä matalalle kuin liikepankkien tarjoamat asiakkuuteen liittyvät lainat. Palvelu suositteleekin näiden lainamahdollisuuksien selvittämistä, ennen Surimon tarjoaman lainan hakemista.

Surimo Lainaa vaivattomasti verkossa

Lainan hakeminen sujuu vaivattomasti verkossa. Hakemuksia vastaanotetaan kellon ympäri joka päivä. Lainapäätöksien teko sen sijaan ajoittuu klo. 7.00 – 22.00 välille. Hakemusta varten asiakkaan tarvitsee vain valita lainasumma, täyttää nopea verkkohakemus ja tunnistautua palveluun käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Silloin tällöin asiakkaalta vaaditaan myös liitteet palkkatiedoista tai eläkkeestä.

Lainaa voi hakea jokainen yli 19 vuotias, joka ei kuitenkaan ole täyttänyt vielä 72 vuotta. 18-vuotiaalle vippiä ei siis voida myöntää. Asiakkaan luottotietojen tulee olla kunnossa lainaa saadakseen ja vaateena on myös kuukausittaiset tulot esimerkiksi palkkatyöstä tai eläkkeestä. Hakijan täytyy myös olla pysyvästi suomessa asuva henkilö.

Maksa takaisin tasaerissä

Surimon lainaan liittyy aina reilut ja selkeät ehdot. Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 24 tai 36 kuukautta. Laina maksetaan tasalyhenteisesti takaisin kuukausissa erissä. Eristä ei peritä muiden pankkien tapaan tilinhoitomaksua. Mikäli asiakkaan taloudellinen tilanne sen sallii, on laina maksettavissa kokonaisuudessaan takaisin missä vaiheessa laina aikaa vaan. Myös suurempien tai ylimääräisten erien suoritteet ovat mahdollisia, tällöin laina-aika lyhentyy sen loppupäästä.

Lainan takaisinmaksussa kannattaa hyödyntää myös Surimon tarjoamat 6 maksuvapaata kuukautta. Tällöin takaisinmaksuun tulee todellista joustoa elämän – ja rahatilanteen mukaan! Maksuvapaan kuukauden pitämisestä riittää ilmoitus Surimolle, jolloin sen kuukauden lasku mitätöidään. Maksuvapaan kuukauden pitämisestä peritään 10 euron käsittelymaksu per pidetty maksuvapaa kuukausi.

Vastuullista lainaamista

Tavallisia kulutusluoton käyttökohteita ovat suuremmat hankinnat, remontit ja lomamatkat. Surimo suosittelee, ettei lainaa haettaisi aiempien pikavippien maksamiseen, pois lukien tietenkin aiempien lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi. Lisäksi palvelu suosittelee, ettei asiakas hankkisi lainaa, jolloin ole 100% varma, että pystyy hoitamaan takaisinmaksun asianmukaisesti.

Paras tapa vertailla eri lainoja keskenään, on vertailla eri lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Surimon lainatarjouksesta näkyy selkeästi lainat ehdot ja kulut, kuten todellinen vuosikorko. Surimo myös suorittaa jokaisen asiakkaan kohdalla tarkan luottoarvion, jolloin voidaan poissulkea ne henkilöt, joilla todennäköisesti ei ole mahdollisuuksia maksaa lainaa takaisin.

Surimo lyhyesti

 • Myöntää jopa 4000 euron suuruisia lainoja
 • Laina-aika vaihtoehtoisesti 24 tai 36 kuukautta
 • Markkinoiden pienimpiä lainan korkoja
 • Mahdollisuus kuuteen maksuvapaaseen kuukauteen
 • Vastuullinen lainantarjoaja

Asiakkaiden kysymää Surimosta:

Hain lainaa, milloin saan sen tililleni?

Kun olet saanut lainaasi liittyen myönteisen lainapäätöksen, lainasumman tulisi olla tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Sinulla on myös mahdollista valita pikasiirto, jolloin rahat ovat tililläsi minuuteissa. Pikasiirto on kuitenkin maksullinen vaihtoehto ja se kustantaa 3% lainasummasta.

Onko Surimon luotto tililuotto? Voinko tehdä uusia nostoja?

Surimon tarjoama luotto ei ole tililuotto, vaan kertaluotto
. Lainan nostetaan kerran ja jo lainanhakuvaiheessa haetaan kokonaissummaa, minkä tarvitsee. Uutta lainaa varten vanha tulee hoitaa ensin pois ja täyttää tämän jälkeen uutta lainaa varten uusi lainahakemus.

Mikä on kuukausilaskun eräpäivä?

Voit valita lainanhakuvaiheessa hakemuksesta sinulle sopivimman eräpäivän. Se voi olla esimerkiksi tilipäiväsi tai päivä jolloin eläke tai muu etuus maksetaan.

Miten saan laskun itselleni?

Lasku toimitetaan kerran kuussa, muutamaa viikkoa ennen valitsemaasi eräpäivää. Jos haluat laskun postitse, joudut maksamaan 3,95€ lisäsumman tästä. Sähköpostilasku on ilmainen ja lisäksi sinun mahdollista nähdä tulevat laskusi ilmaisesta Online palvelusta. Voit kirjautua ensimmäisellä kerralla Online-palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

Jäin harkitsemaan lainatarjoustani, kauanko se on voimassa?

On tärkeää harkita ja miettiä lainatarjousta ajan kanssa, siksi Surimon lainatarjous on kokonaisen viikon voimassa. 7 päivässä ehtii hyvin miettiä lainan tarpeen vielä uudelleen ja sen, onko mahdollista hoitaa myös lainan takaisinmaksu asianmukaisesti. Voit tässä ajassa vertailla tarjousta myös mahdollisesti muihin saamiisi tarjouksiin. Lainan hakeminen on aina ilmaista ja hakemus ei vielä sido asiakasta mihinkään.

Surimon lainahinnoittelu

 • Lainan toimituspalkkio alkaen 15 % haetusta summasta
 • Nimelliskorko maksimissaan 25 %
 • Ei tilinhoitomaksuja
 • Paperilasku 3,95 €
 • Eräpäivän vaihto 15 €

Lisää lainapalveluita

 • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ota lainaa luotettavalta ja nopealta Ekstraluotolta. Hae luottopäätös 2100 euon summalle ja nosta rahaa käyttöösi vaikka 10 euroa kerrallaan. Luotto on edullinen ja takaksinmaksu onnistuu […]
 • RisicumRisicum Risicum-lainapalvelu myöntää kertalainoja ja joustolainoja. Maksimissaan voit saada Risicumin kautta luottoa 2050 euroa.
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.
 • RahapalveluRahapalvelu Joko olet tutustunut uuteen kulutusluottoja myöntävään palveluun, joka on nimeltään Rahapalvelu? Rahapalvelusta saat helposti ja nopeasti käyttöösi jopa 4 000 euron lainan, ilman että […]
 • ZmartaZmarta Zmartan kautta voit saada rahaa lainaksi mukavat 500 - 40 000 euroa. Laina-aikaa on tarjolla jopa 15 vuotta.