Vivus

Vivus.fi myöntää uusille asiakkailleen pikavippiä täysin ilman kuluja. Ilmainen ensivippi on suuruudeltaan 10 – 400 euroa.

Ensimmäisen lainan jälkeen Vivus myöntää lainaa 2010 euroon asti. Takaisinmaksuaika on korkeintaan 30 päivää.

Lainaa vartissa

Hae Vivus-pikavippi netissä verkkopankkitunnuksilla. Kun laina on hyväksytty, saat sen tilillesi noin 15 minuutissa, jos sinulla on pankkitili Danske Bankissa, Nordeassa, Osuuspankissa, Tapiolassa, S-Pankissa, Aktiassa, Säästöpankissa, Paikallisosuuspankissa tai Handelsbankenissa.

Uusille asiakkaille lainan maksimisumma on 400 euroa, ja vippi on ilmainen. Jos lainaat 400 euroa, maksat takaisin 400 euroa. Myöskään lainan hakuun liittyvistä tekstiviesteistä ei peritä maksuja.

Kun asiakas on maksanut ensimmäisen lainan takaisin maksuaikataulun mukaan, Vivus nostaa hänen luottorajaansa. Luottoraja nousee 7 vuorokauden kuluttua siitä, kun maksu on kirjautunut Vivukselle. Vanhoille asiakkaille Vivus myöntää lainaa enintään 2010 euroa. Vippisumman voi valita 10 – 2010 euron väliltä 10 euron tarkkuudella.

Tarvittaessa lisää maksuaikaa

Vivus-lainan maksuaika on 3 – 30 päivää oman valinnan mukaan. Pikavippi kannattaa pyrkiä maksamaan takaisin sovitussa ajassa, mutta jos jotakin odottamatonta tapahtuu, voi Vivukselta pyytää eräpäivän siirtoa. Eräpäivää voi siirtää 7, 14 tai 30 päivää, ja siirrosta peritään erillinen maksu. Pikavippi maksetaan takaisin kotiin lähetettävällä laskulla.

Vivuksen vanhat asiakkaat voivat nostaa palvelusta lisälainaa 2010 euron luottorajaan asti. Lisälainaa voi hakea, jos eräpäivään on vähintään kolme vuorokautta. Lisälainalle ei tule erillistä eräpäivää, vaan kaikki nostettu laina on maksettava takaisin samana eräpäivänä.

Vivus-pikavippien kulut näet lainalaskurista. Ensilainasta kuluja ei tietenkään tule. Vanhalle asiakkaalle tulee 500 euron pikalainasta kuukauden maksuajalla kuluja 75 euroa, joten takaisin maksetaan 575 euroa. 1000 euron lainasta kuluja tulee 150 euroa.

Ei vakuuksia tai takaajaa

Vivus-pikavipin saat ilman vakuuksia tai takaajia. Kovin ihmeellisiä vaatimuksia ei Vivuksen asiakkaan tarvitse täyttää. Riittää, että hakija on täyttänyt 20 vuotta, hänellä on vakituinen osoite Suomessa ja luottokelpoisuus on kunnossa. Pikavippi maksetaan suomalaiselle pankkitilille.

Pikalainahakemuksia voi tehdä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Lainahakemukset ja rahansiirrot käsitellään kuitenkin palvelun aukioloaikoina. Vivus.fi:n lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23. Puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa toimiva asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14.

Lisää lainapalveluita

  • EurolimiittiEurolimiitti Eurolimiitti tarjoaa nopeasti apua akuuttiin rahapulaan. Jos etsit luotettavaa kumppania rahoittamaan puuttuvan rahamäärän, on Eurolimiitti varma valinta. Hae luottopäätös 3000€ summalle […]
  • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]
  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
  • OK MoneyOK Money OK Money tarjoaa käyttöösi 2100 euron OK Limiitti luottotilin. Myönnetystä luotosta voi nostaa rahaa käyttöön juuri sen verran kuin rahaa tarvitsee. Tee lainahakemus heti, saat […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosrahalta saat edullisia, vakuudettomia kulutusluottoja 400 - 2500 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotoille jopa 2 vuotta.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi on parin tuhannen euron luottoihin keskittynyt kulutusluottoyhtiö. Voit lainata 2000 euroa, 3000 euroa tai jotain niiden väliltä. Maksuaikaa saat maksimissaan 24 kuukautta. Hae […]