Zmarta

Etsitkö edullista lainaa? Zmarta lainapalvelu etsii edullisimman lainaratkaisun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Edullisin ja nopein rahoitusratkaisu löytyy Zmartan yhteistyökumppaneiden valikoimasta.

Zmarta ei lainaa rahaa suoraan itse asiakkailleen, vaan se etsii ja välittää lainahakemuksesi useille eri laina-alan toimijoille jotka voivat sinulle rahaa lainaksi tarjota. Lainaksi on tarjolla 500 – 40 000 euron pikalainoja, joten palvelu sopii loistavasti mihin tahansa tarpeeseen. Parhaan tarjouksen saat käyttämällä Zmartan palvelua.

Lainahakemuksen täyttämällä käydään se huolellisesti läpi ja samalla kertaa tehdään luottotietojen tarkistus. Tämän jälkeen hakemus välitetään kaikille niille toimijoille, jotka voivat sinulle lainaa hakemuksesi perusteella tarjota. Saat siis vain yhden hakemuksen täyttämällä valittavaksesi useita erilaisia ja toinen toistaan parempia lainatarjouksia. Näistä saaduista tarjouksista voit valita parhaimman ja sopivimman käyttöösi.

Pelkän hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään ja sen tekeminen on täysin ilmaista. Voit siis täysin huoletta tehdä lainahakemuksen ja katsoa minkälaisia tarjouksia sinulle annetaan. Lopullinen luottosopimus solmitaan vasta valittuasi sopivan palvelun rahoittamaan tarpeesi. Mikäli tarjoukset eivät jostakin syystä sinua miellytä, voit hylätä kaikki saapuneet tarjoukset eikä niistä tule minkäänlaisia kustannuksia.

Lainaa saadaksesi sinun on oltava vähintä 20 vuotta täyttänyt henkilö jolla on pysyvä asuinpaikka suomessa. Luottotiedot on oltava kunnossa ja sinulla on oltava säännöllisiä tuloja, kuten esimerkiksi palkka- tai eläketuloja. Oma henkilökohtainen tilanteesi voi vaikuttaa sinulle tarjottaviin lainojen ehtoihin ja lainan suuruuteen.

Voit hankkia rinnakkaishakijan lainaa varten. Rinnakkaishakijan tehty lainahakemus yleensä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, varsinkin jos kyseessä on hieman suurempi summa. Rinnakkaishakija voi olla oma avio- tai avopuoliso tai joissakin tapauksissa jopa kokonaan perheeseen kuulumaton henkilö. Rinnakkaishakija myös todennäköisesti auttaa saamaan paremmat lainaehdot kuin yksin hakiessa. Maksettavaksi tuleva korko määräytyy hyvin pitkälti oman tilanteesi, lainattavan summan, valitun lainapalvelun, maksuajan ja mahdollisen rinnakkaishakijan mukaan. Tarkkaa korkoa on mahdotnta sanoa, mutta suuntaa-antavan kuukausierän määrän voi tarkistaa Zmartan kotisivuilta. Lopullinen summa, korko ja takaisinmaksuaika sovitaan siinä vaiheessa kun luottosopimus allekirjoitetaan.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, käsitellään se Zmartan toimesta ja aloitetaan lainanhakuprosessi. Luottotietosi tarkistetaan ja jos kaikki on kunnossa, etsitään sinulle sopivat yhteistyökumppanit. Saat lainatarjouksia nopeasti – hyvin todennäköisesti jo saman päivän aikana. Kannattaa huomata, että saat useita erilaisia tarjouksia, joten ensimmäiseen saapuneeseen ei kannata välttämättä heti tarttua.

Zmartan kautta lainatessa saat runsaastiu maksuaikaa, lainasummasta riippumatta. Pitkä maksuaika tarkoittaa tietysti myös pieniä kuukausieriä jolloin rahaa jää normaaliin elämiseen enemmän käyttöön. Jos taloudellinen tilanne laina-aikana paranee, on lainoihin mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa jopa koko loppuvelka kokonaan pois. Mikäli haluat maksaa lainan aiemmin pois, ole yhteydessä lainan myöntäneeseen palveluun asian tarkemmin sopimiseksi.

 

Lisää lainapalveluita

  • LainaamoLainaamo Nopeaa ja edullista apua 500 – 20 000 euron rahantarpeeseen saat parhaiten Lainaamolta. Palvelu tarjoaa edullisen luottoratkaisun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Jos tarvitset rahaa […]
  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa parhaat luottotarjoukset 500 - 40 000 euron summille. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat useita loistavia lainatarjouksia joista valitset parhaiten […]
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24 etsii ja kiplaituuttaa parhammain mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiin. Tee hakemus nyt ja saat nopeasti useita hyviä luottotarjouksia.
  • NordcreditNordcredit Nordcredit tarjoaa asiakkailleen 3000 euron luottorajan käyttöön. Luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin haluamissaan erissä. Hae luottopäätös nyt heti ja nosta rahaa käyttöön kun sille on […]
  • SaldoSaldo Saldo.com on kohtuullisella korolla lainaa tarjoava palvelu. Jos lainantarpeesi on 50 - 5000 euroa, kannattaa tutustua palvelun tarjoamaan lainatuotteeseen. Hae luottopäätös heti ja nosta […]
  • SurimoSurimo Surimo myöntää 500 – 4000 euron suuruisia lainoja niin vanhoille, kuin uusille asiakkaille. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja laina käsitellään nopeasti. Asiakas voi […]